top of page

KAO ŠLAG STIGAO GORAN VIŠNJIĆ

Crème de la crème

- Samo sam vas htio pozdraviti. Kako ste mi svi danas? Nadam se da je sve dobro. Pokušavam vam poslati dobre vibracije na ovoj fotografiji...jako sam zahvalan - poručio je poznati glumac Goran Višnjić, koji se često sjeti svojih hrvatskih prijatelja i fanova.


Tijekom nedavno posjeta Šibeniku, Goran je tako imao prilike družiti se sa radijskim voditeljem Sašom Bunetom te glumcem Igorom Mešinom.

- Kum mi Igor ima rođendan, tortu nemamo ali kao šlag nam stigao naš Goran Višnjić - opisao je Saša zajedničku fotografiju. - Crème de la crème. Sretan rođendan i lijep provod - dodala je atletičarka Sandra Perković, dok je Barbara Kolar pokazala oduševljenje - Aaaa kakva ekipa #macani samo takvi! Uživajte! Sretan rodjendan kumu Igoru. - Jel to neki filter il ste stvarno tako lijepi? - pitala je jedna pratiteljica, i dobila odgovor - Naturale 100%

- Nakon godinu dana a ko' da je bilo jučer... do sljedeće runde na Predsjednici&ca - pohvalio se Višnjić tijekom druženja sa Tarikom Filipovićem, a prije nego što je otputovao poslovno u Italiju točnije Napulj, Goran se prisjetio glumačkih početaka i to ni više ni manje nego u šibenskom kazalištu

- Posjetio sam 'mjesto zločina' - rekao je u šali i dodao - Ovdje je sve počelo pred par desetljeća...kazalište mog rodnog grada.


- Predivne fotografije! Baš predivno kazalište! Sve je tako prelijepo u Hrvatskoj! Hvala ti što to dijeliš s nama, cijenimo to. Wow to je baš predivna zgrada. Oh wow, baš nevjerojatno. Baš bismo ga voljeli posjetiti jednog dana - komentirali su brojni američki fanovi.

bottom of page