top of page

GORAN VIŠNJIĆ: OVO JE MOJ MLAĐI BRAT

Vijest koju nitko nije očekivao

Proslavljeni hollywoodski glumac Goran Višnjić i dalje je aktivno uključen u brojne filmove i serije u Americi, a kad god ima prilike, rado glumi i u domaćim filmskim ostvarenjima. Svaki njegov post na socijalnim mrežama vrlo je popraćen i od strane Amerikanaca i od strane Hrvata, a nedavni, u kojem je istaknuo svog 'mlađeg brata' naišao je na brojne simpatije

- Pored mog mlađeg brata, fotografirano nekoliko sekundi prije fantastične scene - napisao je Goran i otkrio da sudjeluje u popularnoj seriji The Boys, koja se emitira na Amazonu.


- Trebao bi biti model. Hitna služba je i dalje jedna od mojih najdražih dramskih serija. Preludo koliko izgledaš drugačije, iako je u pitanju samo tvoja brada. Stariš prelijepo, kao boca vina. Jako si zgodan. Bez brade si mi ljepši. Odličan si u ovoj seriji! - komentirali su Goranovi fanovi.

A kada ne snima nove uloge, Goran najviše voli prošetati sa svojim ljubimcem uz ocean te provesti kvalitetno vrijeme sa suprugom Ivanom i njihovo troje djece - Vivien, Tinom i Vigom.

bottom of page