top of page

MILA ELEGOVIĆ USREĆILA GORANA VIŠNJIĆA

Vrlo eksplozivna scena

Goran Višnjić (48) jedan je od naših najuspješnijih glumaca izvan Hrvatske, a da još uvijek izgleda atraktivno pokazao je nedavno, tijekom snimanja vrlo eskplozivne scene nove serije The Boys, koja se emitira na Amazonu.

Istog je trenutka privukao pozornost domaće glumice Mile Elegović, koja mu je poslala kompliment - Još uvijek najljepši kolega - poručila mu je Mila, a Goran zahvalio. U komentiranje se uključila i Nina Badrić, te napisala - Op opaa - misleći na dobar Goranov izgled.


Tisuće drugih obožavateljica također je pohvalilo njegov sexy izgled - Ljepši si no ikada! Prestani biti tako zgodan. Brada ti stoji jako dobro. Koji ljepotan. wow, kako smo zgodni! Kao mr.Bond. Jako dobro izgledaš!

Inače, Goran rijetko kada objavljuje fotografije svoje supruge Eve Višnjić (nekad Ivane), s kojom je u braku od 1999.godine i ima troje djece. Vigo ima 9 godina i voli glumu, Tin je navršio 13 godina, dok će djevojčica Vivien uskoro navršiti 13 godina poput brata. Glumac ima još jednu kćer, 13-godišnju Lanu Lourdes, koju je dobio iz kratke izvanbračne veze sa Šibenčankom Mirelom Rupić. Eva je Lanu prihvatila, tako da malena dolazi kod tate u Ameriku, a o razlozima promjene svog imena Eva je progovorila na svom FB profilu istaknuvši kako nije željela da je više zovu Ajvana, kako Amerikanci izgovaraju ime Ivana. Mirela je u istom postu pohvalila Evu i zahvalila joj što je predivna majka i osoba.

goran višnjić najnovije vijesti, goran višnjić biološka djeca, goran visnjic usvojena djeca, goran višnjić djeca

Comments


bottom of page