top of page

JYSK PREDSTAVIO NOVU KOLEKCIJU SA NAGLASKOM NA DRVO

Boje inspirirane prirodnim elementima zemljom, vodom i nebom

vrtni namjestaj jysk
foto JYSK

- Nova JYSK kolekcija za proljeće/ljeto 2021. ima sve što trebamo na svojim terasama i balkonima - poručili su iz ove moderne skandinavske tvrtke. JYSKovi noviteti za uređenje eksterijera vrlo su zanimljivi, jer predstavljaju trendove s područja dizajna i održivog razvoja. U središtu kolekcije nalazi se drvo koje upotrebom recikliranih materijala dobiva blažu, nježniju formu, a prepoznatljiva je i dominacija ručnog rada s izraženom strukturom te popularan craft izgled na skandinavski način.

Boje su inspirirane prirodnim elementima kao što su zemlja, voda i nebo, pri čemu dominiraju nijanse plave i zelene koje podsjećaju na skandinavsko ljeto. Pri tome dojam realističnosti daju zemljani tonovi. Od dizajnerskih trendova tu su INFUSION i MINDFUL GARDEN, a dok dizajn oponaša prirodu, sjedinjujući sirove teksture i organske forme, životni prostori pretvaraju se u tiha mjesta pružajući distancu i mir daleko od užurbanosti svakodnevnog života.

- Ljudi u svom okruženju traže stvari koje mogu dotaknuti i osjetiti kako bi se sjedinili s njom, a ova kolekcija omogućuje upravo to. S druge strane, MINDFUL GARDEN oduševljava svojim pozitivnim i otvorenim pristupom prema novom - otkrivaju JYSK dizajneri.

Ove sezone u JYSK-u ćete pronaći i funkcionalne komade namještaja za uštedu prostora, s modernim održivim rješenjima. Nova kolekcija JYSK vrtnog namještaja već je dostupna u svim JYSK trgovinama širom Hrvatske kao i putem JYSK web shopa. Istražite proširenu ponudu na jysk.hr


bottom of page