top of page

JENNIFER LOPEZ I BEN AFFLECK UOČI VJENČANJA IMALI PROBLEMA SA ŽELUCEM

Svijeće, cvijeće, posebne dekoracije i viseći lusteri bili su važan dio raskošnog vjenčanja

onthejlo.com
foto onthejlo.com

- Ovo je raj. Upravo ovdje. Sada smo u njemu - izjavila je pjevačica i glumica Jennifer Lopez na dan svog vjenčanja sa bivšom-sadašnjom ljubavi Benom Affleckom. To je ujedno i jedna od njenih omiljenih rečenica koju je Ben napisao u filmu koji je režirao pod nazivom “Live By Night”. Izrekao ju je i u svom govoru na vjenčanju, a Jenn je pomislila...kako savršeno.


Svaki dan tjedna u kojem se dogodilo njihovo drugo vjenčanje (prvo su imali u Las Vegasu), padala je kiša. Svi su bili zabrinuti zbog vrućine, hoće li svi gosti stići na vrijeme, grmljavine i munja koje su stizale gotovo svaki dan u točno vrijeme i kada je ceremonija trebao početi te subote. Svi su dobili želučanu bolest i oporavljali se do kraja tjedna, a to je zajedno s nekoliko drugih neočekivanih poteškoća, imalo sve predznake blesavog vjenčanog vikenda.

- Istina je da nikad nisam imala dvojbe. Cijeli sam tjedan osjećala smirenost i laku sigurnost da smo u Božjim rukama...Na dan vjenčanja, dok je sunce zalazilo iza živih hrastova ogrnutih španjolskom mahovinom, topli povjetarac zapljusnuo je travnjak na kojem je sjedila naša najbliža obitelj i prijatelji i, napokon, krenula sam niz stepenice koje će postati prolaz koji će me voditi prema ostatku mog života. Ahhhhh...stvarno se događalo... - otkrila je uzbuđena Jennifer i dodala - Tog dana zacijelile su se neke stare rane i teret prošlosti konačno je skinut s naših ramena. Puni krug — i uopće ne onako kako smo planirali. Bolje. Istina je da je svačija priča drugačija i da svi imamo svoje puteve. Ne postoje dvije iste osobe. Ali za nas je ovo bio savršen trenutak. Nikada mi se ništa nije činilo ispravnijim i znala sam da smo se konačno "skrasili" na način na koji to možeš učiniti samo kad razumiješ gubitak i radost i ako si dovoljno testiran u bitkama da važne stvari nikad ne uzimaš zdravo za gotovo ili pustiš glupe beznačajne dnevne smetnje. Nalazimo se u tom dugo željenom razdoblju života: imamo zahvalnost za sve što nam je život pokazao, čak i za njegove kušnje i nevolje. Ta noć je stvarno bila raj...

Dan poslije, mladenci, njihova djeca i svi gosti okupili su se na ukusnom doručku kraj jezera. Za one koje takve stvari zanimaju, imam nekoliko detalja o tome što smo radili po pitanju dekoracije svaki od tri dana. Ja sam ga dizajnirala i mogla bih o tome pričati danima!, uzbuđeno nam je otkrila pjevačica - Željela sam da svaki dan ima svoju osobnost, ali da odgovara okruženju u kojem smo bili tijekom vikenda: vibracije su bile domaće, rustikalno seoske.


bottom of page