top of page

JE LI PRISTOJNO OVAKO DOĆI NA VJENČANJE PRIJATELJICE

Kendall Jenner se 'brani' od loših komentara

Supermanekenka Kendall Jenner, inače pripadnica obitelji Kardashian, nedavno je dobila puno loših kritika javnosti i fanova, kada su objavljene fotografije s vjenčanja njezine dobre prijateljice. Na njeno slavlje Kendall je naime došla u haljini sa velikim prorezima, zbog čega su je mnogi 'osudili' kako je pokušala zasjeniti mladenku

- Ovakav tip haljine je ok za izlazak van, ali za prijateljičino vjenčanje definitivno ne. Osim ako želiš ukrasti sjaj mladenki....Za vjenčanje? Ne. Za Las Vegas? Da...Kao da želi na sebe skrenuti pažnju. Radi se o tome da želiš poštovati osobu kojoj si došao na vjenčanje i zato se ne obućeš ovako. Nije primjereno za vjenčanje prijateljice! Kriva haljina za nošenje na vjenčanju prijateljice. Više je za red carpet. Ako je možeš nositi, ne znači da bi trebala - poručili su manekenki mnogi, no neki su je obranili - Ovu haljinu je nosila na partiju nakon ceremonije vjenčanja, ne na samom vjenčanju. A neke od nas mladenki žele da joj prijateljice budu sexy na vjenčanju, ne obrnuto.

U svoju obranu, Kendall je poručila - Tražila sam, naravno, njeno odobrenje unaprijed. A sama mladenka složila se s time da joj je prijateljica bila prelijepa te da se njoj haljina svidjela.

bottom of page