top of page

VJENČANJE KOURTNEY KARDASHIAN: JE LI OVO NAJNEOBIČNIJA VJENČANICA IKADA

Slavili u Italiji

Najpoznatija reality obitelj na svijetu - Kardashian-Jenner, stigla je u Italiju na vjenčanje slavne sestre Kourtney Kardashian i Travisa Barkera. Kim, Khloe, Kendall i Kylie bile su joj najveća potpora, uz majku Kris, a Kourtney je pokazala prilično neuobičajene kombinacije. Odabrala je kratku crnu haljinicu za generalnu probu, uz koju je kombinirala crni veo sa plavim obrubom, dok je za vjenčanje obukla kratku bijelu vjenčanicu sa dugačkim velom



- Veo je izgledao predivno. Sviđa mi se veo, ali mislim da će požaliti što je obukla korzet za svoje vjenčanje. Vjenčati se u vjenčanici koja podsjeća na donje rublje je posve novi koncept! Izgledala je prelijepo, ali smije li se to nositi na katoličko vjenčanje? Veo je ikonski. Izgleda jako sretno - samo su neki od brojnih komentara.

Njezine sestre slijedile su njen odvažni stil i također nosile prozirne haljine, majice i suknje, a fanovima se jako svidio pogled na samu ceremoniju vjenčanja - dugački veo isticao se na crvenom tepihu, a lijevo i desno od para i svećenika, sjedili su najbliži prijatelji i obitelj. Paru želimo sretan budući bračni život i puno veselja i zdravlja!



bottom of page