top of page

JE LI OVO NAJBOLJA NAVIJAČKA HIMNA KOJU IMAMO?

Brojke kažu da bi mogla biti novi veliki hit

Alen Vitasović i Valerio Ricchiuto, čini se, imaju hit! Naime, njihova zajednička navijačka pjesma Milijuni srca već sada broji nekoliko desetaka tisuća pregleda na YouTubeu, što je posebno velik broj ako uzmemo u obzir da nogometno prvenstvo još nije počelo, a da puštanje navijačkih pjesama tek slijedi. Ovaj dvojac veliki je ljubitelj nogometa, a kada je u pitanju hrvatska reprezentacija – tu su posebno vatreni. Upravo to ih je spojilo da naprave duet i objedine ljubav prema nogometu.

Kada su se spojili poznati Alenov glas i emocija s mladim tenorom Valerijom, nije bilo dvojbe da će pjesma brzo zaživjeti, ali da će postići dobre rezultate i prije prvenstva, to se ipak nitko nije nadao. - Vjerovali smo, ali tko bi rekao da ćemo u tako kratkom vremenu brojati više desetaka tisuća klikova na YouTubeu. Presretni smo jer nam je to neki pokazatelj da bi pjesma potencijalno mogla i trajno dobiti svoje mjesto u srcima navijača. Ušli smo u ovo kao ljubitelji nogometa, ali čini se da je ideja bila i više nego dobra - otkrio je Valerio koji posljednjih godina gradi uspješnu glazbenu karijeru.


Glazbu za pjesmu "Milijuni srca" potpisuje Bruno Krajcar, tekst Ante Majić dok je za aranžmane zaslužan Mauro Giorgi. Poslušajte pjesmu i počnite se zagrijavati za Katar.


bottom of page