top of page

ADELE NAJAVILA NOVI VELIKI HIT

Svi čekaju sa uzbuđenjem

Nakon što je imala glazbenu stanku od 6 godina i nakon što je osvojila sve vodeće glazbene nagrade diljem svijeta, Adele (33) je najavila novu pjesmu, koji fanovi diljem svijeta s netrpljenjem čekaju. Easy on me naziv je novog singla, za koji mnogi pretpostavljaju da će biti glavna pjesma novoga albuma i novi veliki glazbeni hit

Od kada je stupila na britansku a zatim i svjetsku glazbenu scenu, Adele je oduševila milijune svojim hitovima Hello, Send my love, When We Were Young, Someone Like You i brojnim drugima. Njezin je 'zaštitni znak' napraviti 'pomutnju' novim hitovima a zatim se umiroviti, pauzirati karijeru i posvetiti se sebi i svome sinu. U posljednjih šest godina uživala je u druženjima s prijateljima, kućnim zabavama i manjim projektima poput vođenja night showa, a najvažnija promjena koju je napravila je da je posve promijenila režim prehrane i kretanja i zbog toga skinula puno kilograma.

'Nova' Adele sa jednako moćnim glasom stiže nam uskoro, zato budite spremni za nove divne pjesme pune ritma i romantike!

Comments


bottom of page