top of page

HRVATSKI SERGEJ ĆETKOVIĆ IMA NOVI HIT

Vikovački kantautor Ivan Šebalj snimio je 'Trebaš mi' za vrijeme karantene

ivan šebalj
foto PR

Tridesetogodišnji vinkovački kantautor Ivan Šebalj godinama je nastupao kao frontmen u popularnom tamburaškom sastavu Bosutski Bećari, gdje ga je šira javnost zapamtila prije svega po izvedbama pjesama 'Sad kada došla si' i 'Želim te noćas', od kojih je ova druga i njegovo autorsko djelo. U svom glazbenom izričaju podsjeća na Sergeja Ćetkovića, a nedavno je za IN MAGAZIN Nove TV izjavio da mu ta usporedba godi jer Sergeja smatra odličnim glazbenikom i jednim od svojih uzora.


Kreativni Šebalj je korona pauzu iskoristio za stvaranje novih singlova, kako za sebe, tako i za druge

izvođače, a jedna od nastalih pjesama je >>> Trebaš mi koja podsjeća na velike tamburaške hitove. Montažu za video spot napravio je Slovenac Rok Maver, iskoristivši mnoge snimljene kadrove

sa raznih vjenčanja iz protekle dvije godine na kojima su svirali baš Ivan Šebalj i njegovi Becharsi.

- U svakom zlu uvijek mora biti nešto dobro, pa bi svakako period iza nas volio pamtiti na taj način. Ekipa iz mog banda THE BECHARS je zajedno sa mnom uspjela odmoriti i napuniti baterije za novu turneju kojoj iskreno ne vidimo kraj! Drago nam je da ljudi prepoznaju naš rad i kvalitetu sviranja, a sve više i umjetničko stvaralaštvo kojim želimo dati svoj doprinos hrvatskoj sceni. Drago mi je što je svu negativu i neizvjesnost koja se pojavljivala u periodu iza nas pobijedila jedna pozitivna vjera u bolje sutra! Sretan sam što ćemo ponovno moći raditi ono što najviše volimo i za što živimo, a to su svirke i nastupi pred našom vjernom publikom! – poručio je Ivan.

bottom of page