1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

IZ TRUDNIČKOG U IZDANJE KOJE BI MOGLO BITI NAJAVA VJENČANJA?

Kylie Jenner nakon drugog poroda izgleda vrlo posebno

Jedna od najpoznatijih sestara Kardashian i ona koju hvale kako je svoj posao sa make-upom razvila do nebeskih visina, rodila je svoje drugo dijete, sina kojem još službeno nije dala ime. Kylie Jenner je nakon samo 2 mjeseca od poroda pokazala gotovo ravan trbuh i skladno tijelo, te je zabljesnula na premijeri novog Kardashians reality showa. Mnogi se pitaju i je li izborom dugačke bijele haljine poručila svom partneru Travisu, da je vrijeme za svadbena zvona?

foto Instagram


Iako je Keeping up with the Kardashians kao show ugašen, slavne sestre i njihova majka Kris našle su način kako da ponovno ožive svoje TV emisije, koje će sada izgledati više dokumentaristički i prikazivati što svaka od sestara radi u privatno i poslovno vrijeme. Kim vodi svoju liniju kozmetike, parfema i Skims odjeće, Khloe ima liniju traperica i kupaćih kostima, Kourtney kreira vlastiti sadržaj na portalu Poosh, dok se Kendall bavi isključivo modelingom.

Kylie, iako najmlađa, od 15-te godine govori kako želi biti majka, a u potpunosti se posvetila razvoju linije ruževa te najnovijih proizvoda Kylie Skin - preparativne kozmetike za njegu najosjetljivije kože. - One su američko kraljevstvo. Stvarno su ikone, jedva čekam vidjeti najnoviji show! Obitelj-ikona. Kraljice su se vratile - samo su neki od brojnih komentara uzbuđenih fanova, dok su mnogi poručili kako sve izgledaju zanosno, dok se Kylie doista brzo vratila u top formu.