top of page

TRISTAN THOMPSON ISPRIČAO SE KHLOE KARDASHIAN

Javno preuzeo odgovornost

Poznati košarkaš Tristan Thompson ispričao se svojoj bivšoj djevojci i majci njihove 3-godišnje kćeri True Khloé Kardashian nakon što je test očinstva pokazao da je upravo on otac djeteta koje je rodila Maralee Nichols, prenosi ET Canada.


U nizu objava online, NBA zvijezda je otkrila da je test očinstva potvrdio kako je on otac bebe osobne trenerice Houstona Maralee Nichols, s kojom je bio u vezi navodono u isto vrijeme dok se pokušavao pomiriti s Khloe. - Danas su rezultati testa očinstva otkrili da sam otac djeteta - napisao je Thompson i dodao - Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se prijateljskom odgoju našeg sina. Iskreno se ispričavam svima koje sam povrijedio ili razočarao tijekom ove muke, javno i privatno.

Obraćajući se svojoj bivšoj Khloé Kardashian, košarkaš se ispričao, napisavši Khloe, ti ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti nanio. Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi tijekom godina. Moji postupci sigurno nisu u skladu s načinom na koji te gledam. Imam najveće poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što mislite. Opet, tako mi je nevjerojatno žao.


Nichols je nedavno tužila Thompsona za uzdržavanje, tvrdeći da joj je ponudio 75.000 dolara da šuti o bebi, koja je rođena prošlog mjeseca. Thompson ima još dvoje djece. Sin Prince s bivšim Jordanom Craigom i kćer True s Kardashian. Kardashianin bivši suprug, Lamar Odom, komentirao je Thompsonove objave, prenosi E! News - Zaista joj ne želim ništa osim najboljeg i nadam se da ćemo se jednog dana moći ponovno povezati i razgovarati kao prijatelji. Ona je dobra osoba i zaslužuje cijeli svijet.


bottom of page