top of page

KIM KARDASHIAN POSJETILA SRBIJU

Probala rakiju, ali jednu stvar je odbila

Reality zvijezda Kim Kardashian posjetila je Srbiju 2017.godine, kada je sa suprugom Kanye Westom i grupom od 15 prijatelja obišla prirodni rezervat Uvac, prenosi alo.rs


Putovala je sa eipom kanala Travel 1., s kojom je snimala emisiju o Srbiji, a preko Turističke organizacije Sjenica. Kim je bila oduševljena prelijepom prirodom, ali i srpskim specijalitetima, koje je za nju i njene kolege spremila Slavka Nikolić. 

- Malo tko zna da je Kim bila u našoj zemlji. Mi smo je imali priliku vidjeti, ali ne dugo jer su se zadržali samo dva sata. Kim se ponašala lijepo i kulturno. Vidjelo se da je oduševljena prirodom i time što je u Srbiji. Poslužila sam joj pitu ispod sača koju sam pripremila, kao i paprikaš, ali to nije željela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće - rakiju. Lijepa je žena, ugodna, opuštena i prirodna. Prošetala je našim meandrima i provozala se jezerom - prepričala je svoj doživaljaj sa slavnom gošćom Slavka.


Posjete Kim Kardašijan prisjetio se i direktor Turističke organizacije Sjenica Mihailo Tripković - Uživala je u vožnji Sjeničkim jezerom i obišla meandre Uvca. Oduševila se prirodom i jedinstvenom gastronomskom ponudom. Otišla je s velikim osmjehom na licu i rekla da nikada nije srela tako obične i gostoljubive ljude s velikim srcem.

bottom of page