top of page

IVANA BANFIĆ POKAZALA KAKO ČISTI SVOJE GOSPODARSTVO

Samo prirodno

- Sloboda... Vječna borba čovječanstva, što je to istinska sloboda?? Biti onaj koji jesi? A tko si? Upoznati sebe kao biće, upoznati istinskog čovjeka koji jesi, biti ljubav, a što je to ljubav? Živjeti trenutak - poručila je pjevačica Ivana Banfić, koja se unazad nekoliko godina posvetila manje pjevanju i nastupima a više svojoj obitelji i životu u prirodi. Tako nam je nedavno otkrila i kako čisti sijeno u staji na svom gospodarstvu

- Samo prirodno. Jedi, putuj i uživaj. Volim domaće - dodala je popularna IBee i zaradila puno pozitivnih komentara - Obožavam ovu ženu i da muze kozu!!! Bravo! Sloboda i mir ! Živjeti normalno i sretno! Vaše pjesme i ime zapisane među zvijezdama. Jedinstvena i neponovljiva. Jedna je IBee. Takav glas. A ona pisma Godinama, i dalje ju obožavam. Meni najljepša Ivana i ovdje i bilo gdje. Ivana legendo. Kaj si mi zgodna. Najjača si, nemoj se mijenjati.


Uz čišćenje koje voli i koje je opušta, Ivana je podijelila još jednu zanimljivu fotografiju, iz prošlosti

- Pronašla sam na netu jednu staru fotku, ja mislim da tada još nije bilo niti interneta (kaj je već toliko godina prošlo) Fotkao je moj dragi Boris Štajduhar, a oklopni, nauljeni bodyguard s lijeva je moj frend, plesač i kum Tomislav. Dobro smo se zabavljali u svakom slučaju - ponosno je komentirala.

bottom of page