top of page

IVANA BANFIĆ: STRESNO NAM JE

Otvoreno o novim izazovima

Ivana Banfić i njezini brojni hitovi poput 'Šumice' ostali su nam u sjećanju i nakon više od 25 godina od izdavanja, a danas je ta poznata pjevačica osim pjevanju posvećena i drugim aktivnostima. Na svom Instagram profilu napisala je - Pjevačica, dipl. Integrativno-tjelesno orijentirani terapeut praktičar, fitness trenerica, ljubiteljica prirode, avanturistica, putnica, mama i supruga - a od nedavno i strastvena kuharica u TV showu 321 kuhaj


Kako se osjeća ispred žirija, ali i dok kuha uz kuharskog partnera Velimira Grgrića, otkrila nam je nedavno

- Par iz kuhinjskih snova. Show 321 kuhaj je krenuo, dobro nam za sada ide, stresno je u svakom slučaju, pogotovo stajanje pred žirijem...Prošli smo vrlo zahtjevnu "audiciju" i još zahtjevniji žiri... Moram priznati da sam se preznojavala, onaj glupi osjećaj u trbuhu, ko pred ispit u školskim danima...mislila sam da me to prošlo. Sve u svemu super sam vesela i načula sam da će ove sezone biti puno novih izazova i zadataka.. Pratite me i navijajte za nas - izjavila je I Bee.

- Super ste. Navijam za vas. Ivana, velika podrška od mene da dođeš do kraja i da pobjediš stres. I da nam budeš zabavna i nasmijana kao uvijek - poručili su joj gledatelji, od kojih su neki imali posebna pitanja - Ne razumin čemu I bb a zašto ne Ivana, što da iskakujes od drugih ti si I.bb...nepotrebno!! - komentirala je nepoznata žena, i dobila Ivanino objašnjenje - Moje umjetničko ime je IBee.. I pod tim imenom nastupam već 30 g. Kraće je za napisati na pregaču, a još je par Ivana u show-u, pa je producentima to bilo jednostavnije.


Druga je pak gledateljica imala 'prigovor' oko pregače - Nadam se da ćeš u nekom trenutku show-a odlučiti popraviti pregaču ili šta god da je ovaj traper na balunima - poručila je, a Ivana joj je kratko pojasnila - Nema se tu vremena za popravke, to ti je takva pregača.

Osim kuhanja na televiziji, Ivana jako voli isprobavati nove recepte kod kuće, pa je tako najavila i kako pokreće IBee cooking show.

bottom of page