top of page

ISPIŠITE DOKUMENTE NA NAJBLIŽEM PRINTBOX AUTOMATU

Uvijek na jednostavno dostupnim lokacijama

Brzo rješenje za ispisivanje važnih dokumenata, omogućio nam je diljem Zagreba Printbox Hrvatska pomoću svojih automata. Možete ispisati samo 1 stranicu, 50 stranica ili više stranica na jednom od četiri samoposlužnih Printbox aparata u Zagrebu. Za ispis vam je potrebna samo vaša datoteka i plaćate samo ono što ispišete.

- Printbox je mreža samoposlužnih strojeva koji omogućuju ispis i skeniranje dokumenata u boji. Printbox ima sve: printer, papir, boju, servis i korisničku podršku - poručuju iz Printbox Hrvatska. Za ispis su vam potrebni Printbox krediti, a što više kredita kupite jeftinije vam je printanje.

Prvi Printbox automat za samoposlužni A4 ispis dokumenata u boji nalazi se u City Center one Zagreb East, drugi od 4 automata za ispis dokumenata u boji koji se nalaze u Zagrebu, instaliran je u City Center one Zagreb West, treći Printbox automat nalazi se u centru King Cross Jankomir, dok četvrti Printbox automat za ispis dokumenata možete pronaći u Point Shopping Centru. Sve dodatne informacije potražite na printbox.net/hr/hrvatska i napravite svoj korisnički račun, kako biste uvijek mogli isprintati ili skenitrati važan dokument na vrijeme. Nama uvijek jako dobro posluži, posebice kada smo između sastanak i u žurbi!

bottom of page