top of page

COTRUGLI BUSINESS SCHOOL: POSTANITE LIDER NOVE GENERACIJE

Vodeća poslovna škola u Jugoistočnoj Europi poziva na svoj MBA

Uspješan tim mora imati vrhunskog lidera, a kontinuirano ulaganje u profesionalni i osobni razvoj odlika je svakog od njih. Ambicija i želja za napredovanjem utkani su u genski kod svakog pojedinca koji želi postići više - transformirati se u boljeg čovjeka, profesionalca i lidera. A ako prilika ne pokuca - sagradi vrata, poručuju iz COTRUGLI Business School

Kada je riječ o napredovanju i uspinjanju po hijerarhijskoj ljestvici potreban je proaktivan pristup, preuzimanje inicijative i odgovornosti za ostvarenje profesionalnih ambicija. Za takvo napredovanje potreban je svakodnevni razvoj i dodatna edukacija kojom ćete postići svoje ciljeve i razviti se u poslovnom svijetu, a jedna od takvih edukacija je MBA program.

Zašto MBA?

MBA program povezuje teoriju i praksu – akademska strogost upotpunjena je praktičnim znanjem. Pomaže i u osobnom razvoju pojedinca jer mijenja duboko usađene navike i razvija sposobnost kritičkog i refleksivnog razmišljanja. COTRUGLI, poslovna škola iza koje stoji 20 generacija uspjeha, u svojoj ponudi ima tri MBA programa prilagođena svakom levelu senioriteta; International MBA koji je osmišljen za mlađe menadžere i pojedince visokog potencijala, zatim Executive MBA koji je namijenjen srednjoj razini managementa i Chief Executive MBA koji je prilagođen zauzetim rasporedima rukovoditelja i vlasnika tvrtki. Do koje upravlječke razine biste vi željeli ići? Odluka je na vama. Posjetite stranicu zastomba.com i preuzmite stvar u svoje ruke!

- Ne samo da unapređujete ekonomska znanja, razvijate menadžerske i liderske vještine, već gotovo trenutno podižete emocionalnu inteligenciju. Zašto ne probati? Pozitivno iskustvo, novi prijatelji i vrhunski profesori na svjetskoj razini. Imaju i pametne cijene! Volio sam vrijeme koje sam proveo u Cotrugliju - veliko iskustvo, znanje i novi prijatelji...Oni pružaju dobar trening za razmišljanje...Moje vrijeme u poslovnoj školi COTRUGLI bilo je usmjereno na nadogradnju znanja uz sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu. Program Cotrugli Executive MBA potaknuo je moju profesionalnu karijeru, izoštrio moje vještine, povećao samopouzdanje mene kao poduzetnika i potpuno promijenio moj način razmišljanja. I što je najvažnije, postao sam ponosan član velike obitelji COTRUGLI! - samo su neki od komentara brojnih MBA polaznika.

bottom of page