top of page

ARYA INTIMATES DONJE RUBLJE ZA ŽENE KOJE SU PROŠLE MASTEKTOMIJU

Osnivačica Simona Augustić preboljela je karcinom dojke, a danas je inspiracija mnogim ženama

Poduzetnica Simona Augustić danas je inspiracija mnogim ženama, koje se bore sa viješću karcinoma dojke. Nakon što je prošla mastektomiju i karcinom dojke, osnovala je vlastiti brend donjeg rublja, pidžama, kupaćih kostima i turbana pod nazivom ARYA Intimates, za sve žene koje su prošle jednako iskustvo, ili ga tek prolaze.

- Zašto postoperativni grudnjaci moraju biti tako ružni? Zašto ne postoje pidžame za žene nakon mastektomije? Zar bi itko poželio nositi takav kupaći kostim? Suočena s konstantnom potragom za odgovarajućim, a opet estetski primamljivim proizvodima, nije mi preostalo ništa drugo nego osnovati vlastiti brand - objašnjava Simona i dodaje - Obožavam modu koju smatram zabavnom kombinacijom kreativnosti i funkcionalnosti. Ali i moćnim oružjem kojim budi žensku senzualnost i samopouzdanje. Budući da sam dio života provela u jednoj od modnih prijestolnica – Rimu – zarazio me talijanski doživljaj mode i slavljenje ženskog tijela u svim njegovim oblicima, a danas su ta ista energija i kreativnost utkani u svaki Aryjin model.

Na službenoj ARYA web stranici žene mogu birati između nekoliko modela grudnjaka, pidžama, potkošulja i turbana i pokrivala za glavu, a svaki dio shopa odiše pozitivom i plemenitim namjerama. "Arya je tu da ti pomogne osjećati se lijepo, ugodno i zadovoljno u tijelu koje je doživjelo promjenu. Mi vidimo tebe. Pravu tebe. Kakva jesi i kakvom želiš biti. Lijepa zbog sebe! Ti nisi svoja dijagnoza. Ti nisi samo svoje grudi. Ti si snažna. Hrabra. Moćna. Nepobjediva! Biraj i kupuj s užitkom, bez frustracije! Želimo da se osjećaš moćno! Predivna, senzualna i puna samopouzdanja!" - samo je dio poruka, koje ženama pomažu da prebrode najteže periode i budu potpora jedna drugoj.


bottom of page