top of page

FRANKA BATELIĆ U SEXY DONJEM RUBLJU

Fanovi žele još ovakvih vrućih fotografija

Franka Batelić oduvijek je znala privući pozornost, a danas, nakon što se u 28.godini života ostvarila kao supruga, majka i glazbenica, zadovoljnija je no ikada. Zbog toga je objavila izazovnu fotografiju u sexy donjem rublju, s porukom - Nakon 9 mjeseci trudnoće shvatiš koliko je žensko tijelo nevjerojatno. Koliko pojma nisam imala što sve može izdržati. I naučiš ga voljeti i poštovati. Neizmjerno. Prije godinu dana vjerojatno ne bih objavila ovu fotku, ili bi ju pak doživljavala na drugačiji način. Cure, žene - naša su tijela prelijepa, čudesna. Pogledaj se u ogledalo i obećaj si da ćeš se brinuti o sebi i svom tijelu i prihvatiti ga u svim njegovim fazama, promjenama. Jer upravo tu leži ženska supermoć. Budimo ponosne!

- Želimo jos ovakvih fotki - odmah joj je poručila Ella Dvornik, a srčeka i pusice poslale su joj Zsa Zsa, Izabela Andrijanić, Marijana Batinić. Brojni fanovi napisali su joj silu poruka - I nakon svih tvojih predivnih slika, opet me uspiješ očarati...predivna si! Super moćna ljepoticeee. Ja nemam više što reći osim da me svakim danom sve više oduševljaš te ohrabruješ. Sjajiš ženooo! Žena, majka, kraljica. Nemam riječi.

Većinu vremena Franka uživa biti mama, pa je tako nedavno s Viktorom prošetala zagrebačkim Cvjetnim trgom, gdje su uživali u gledanju golubova. Sin zgodne pjevačice i proslavljenog nogometaša Vedrana Ćorluke, u siječnju će navršiti godinu dana.

Bình luận


bottom of page