top of page

INDIRA: ON JE BOŽJI DAR ČOVJEKU

Samo želi dvije stvari na ovome svijetu

- Želim samo dvije stvari na ovome svijetu. Želim tebe...i želim nas - poručila je pjevačica Indira Levak svome suprugu Miroslavu, i pokazala kako su se proveli u Vodicama

Miroslav je i Indirin booking agent, a od kada su ponovno počeli koncerti i glazbeni nastupi, pjevačica ima posla preko glave. Njena posljednja pjesma, koju je otpjevala sa Halidom Bešlićem na YouTubeu je prešla milijun pregleda, a pozitivni komentari se ne prestaju nizati - Pjesma je top, Indira nadmašila si samu sebe s ovom pjesmom top, top, moja najdraža pjevačica još dok si bila u Coloniji i naravno Halid, odličan duet. Nema se što reći slavonska KRALJICA i kralj sevdaha, pjesma ne da je predivna nego je vrh vrhova. Svaka čast...KRAJ I KRALJICA ne znam ko je bolji kao čovjek volim ih oba dvoje. Baš su se našli. Tamburica i harmonika i moja SLAVONIJA!!.....bravo Indira i Halide, hit. Ono kad se "na prvu naježiš", to znači da je PUN POGODAK!! Kakav neobičan spoj. Halid Bešlić koji važi za legendu narodne muzike, a Indira za legendu pop - dance muzike. Njih dvoje su uspjeli spojiti nespojivo. Svojim emocijama su dočarali ovu pjesmu, kao i svojim glasovnim mogućnostima. I tako su zadali zadatak mnogima. Predobra stvar ne prestajem je slušati! Kraljica i kralj estrade Balkana zajedno predobrooo! Bravo Halide majstore, bravo draga moja Indira, svakom novom pjesmom si sve bolja! Čestitke na velikom hitu!

- Ovo je pjesma bez koje više nema derneka...Veliko hvala Ivandvor - Državna Ergela Đakovo i The Lake House Đakovo - izjavila je očarana Indira, koja ne prestaje stvarati pjesme koje se slušaju. Tijekom snimanja spota posjetila je i lipicance, te komentirala - Konj je božji dar čovjeku.


bottom of page