top of page

INDIRA LEVAK UHVAĆENA U 'PREKRŠAJU'

U društvu sa domaćim voditeljem

Simpatična Indira Levak ponovno se našla u ulozi članice žirija TV showa Tvoje lice zvuči poznato, a njezina najnovija kreacija koja je podsjetila na labuda, oduševila je brojne gledatelje - Večeras se pretvaram u crnog labuda, a moje "labuđe jezero" puno je iznenađenja i transformacija koje su izvan svih očekivanja! Gledajte večeras show i prepustite se glazbeno-scenskoj čaroliji! Mi jesmo i baš uživamo u svim ulogama! - poručila je pred neki dan, a njeni su fanovi komentirali novi outfit - Vau top stajling. Predivna. The Queen. Danas si predivna staling je mrak. Lijepa si. Vi ste savršenstvo bez mane.



A kako Indira provodi vikende i s kojima se drugim poznatima Hrvatima družila, otkrila je tijekom nedavno izleta u Samobor - Kud’ u nedjelju poć’? Na pitanje ovo tražim odgovor. Samo od sebe se nameće. Dobro došli u Samobor

Poznati par ručao je u društvu Marija Petrekovića i njegove supruge Aleksandre Kramberger, te njihove kćerkice Marle, a kasnije im se pridružila još jedna prijateljica na samoborskom glavnom trgu.


- Super ste odabrali, nadam se da ste se zasladili našim kremšnitama - komentirao je fotografiju jedan Samoborac.


Uvijek nasmijana Indira priznala je i da je svoju ljubimicu uhvatila u 'prekršaju', a o čemu se točno radi, pokazala je sa fotografijom iz cvijeća uz objašnjenje - Mrvulja u akciji. Zamijice (biljka) moja drž’ se. Volim svoju mačku. Udomite i vi.

bottom of page