1/1

INDIRA: MOJE NAJDRAŽE JEDE KAO MAMA

U igri ih fotografirao suprug

Atraktivna pjevačica Indira Levak, koju trenutno gledamo kao članicu žirija u TV showu Tvoje lice zvuči poznato, velika je ljubiteljica vježbanja. Tako sa suprugom, koji je također veliki ljubitelj zdravog načina života, često odlazi u teretanu. U zajedničkom vježbanju često im se pridruži i njihova mezimica...


- Moje najdraže opterećenje. Voli gym kao tata, a njama njama kao mama! - poručila je vesela Indira, i dodala - Vrijeme za vježbanje, Mrvulja vježbačica, ljubiteljica mačaka.


- Poznato mi je ovo. Predobro...Preslatke ste. Opasne mačke - poručili su Indiri njeni fanovi. Jedna je pratiteljica imala i nešto žešći komentar - Nije valjda da sebe smatrate mamom, a muža tatom ove mačke. Grozno! - napisala je, a Indira joj je odmah odgovorila - Daa smatram se!! i dodala srčeka. Indirin je način života i izražavnja podržala druga žena, koja je ovako opisala ljubav prema životinjama - I ja se smatram mamom mog maltezera. A moja djeca govore kao da im je brat...al to ne razumiju ljudi koji nemaju doma životinje.

Sa Indirinim lifestyleom poistovjetili su i mnogi drugi - Tako i naša Buba. Mi vježbamo, a ona nam zauzme klupicu i gleda šta radimo. Mačka pozerica ...zna kako se u teretani slika... Joooj ja ću poluditi. Ti si super cura i volim te kao majka, koja obožava mačke. Ja u Trstu u stanu imam 4 mace koje sam donijela iz Rijeke, jednog zeku kojeg sam našla na naplatnim kućicama u Hrvatskoj, kad sam išla doma i jednog psa kojeg sam našla i posvojila.

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1