top of page

IMAMO POVJERENJA U KH-7 DEZINFEKCIJSKO SREDSTVO

Uklanja 99% bakterija i inkapsuliranih virusa

piše: Martina Kocijan Gulan


Davno sam pročitala da, što god radile, uvijek se prije svega moramo osjećati dobro, a tada će nam i zadaci biti uspješniji. Ja zato svoju kuću uvijek čistim kada sam dobre volje i kada se želim opustiti od gledanja u kompjuter, a također našminkana. Obavezno u pozadini slušam i dobru plesnu glazbu i začas, kupaonica je čista kao suza. Nemam osjećaj da sam 'morala' odraditi kućanske poslove, izmeditirala sam i opustila se, te sam spremna za nove izazove.


Sastav KH-7 dezinfekcijskog sredstva za kupaonice proučila sam do najmanjeg detalja i oduševila se koliko brzo očisti sve površine kupaonice (i kuhinje), a istodobno je ugodnog mirisa. Na proizvodu ćete pronaći popis bakterija, virusa i gljivica koje uklanja i iznenaditi se koliko ih zapravo postoji: Uklanja 99% bakterije i inkapsulirane viruse, bakterije: *U skladu s normom UNE-EN 13697 u uvjetima prljavštine: Pseudomonas areuginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Salmonella enterica, Listeria monocytogenes, Campylobacter jejuni; virus: *Na temelju norme UNE-EN 14476 u uvjetima prljavštine: Norovirus, Adenovirus, Influenza A H1N1, Herpes simplex tip 1, Vaccinia, humani koronavirus 229E u skladu s metodom DESIN-1072 odnosno DESIN-1074; gljivice: Candida Albicans, Aspergillus brasiliensis, Trichophyton mentagrophytes, Microsporum canis.

- KH-7 dezinfekcijsko sredstvo za kupaonice sadrži novu formulu bez izbjeljivača koja uklanja 99.9 % bakterija u kupaonici. Kao iu slučaju proizvoda Zas! Ovaj proizvod za kupaonice ima poseban miris koji će obogatiti prostor svježim mirisom jabuke i metvice - poručuje proizvođač


A osim što je besprijekoran u čišćenju i dezinfekciji, KH-7 dezinfekcijsko sredstvo vrlo je jednostavno koristiti u svakodnevnoj primjeni. Zahvaljujući raspršivaču, jednostavno se upotrebljava i bez napora dopire u sve kuteve u kojima se najčešće nakupljaju bakterije, pa ga tako možete koristiti za na umivaonicima, bideima, tuševima, slavinama, pločicama, podovima i zidovima te na plastičnim pregradama.

Gospođa Dunja samo je jedna od tisuće zadovoljnih žena, koje koriste Kh-7, a i vi ih možete pronaći na policama svih trgovina. Za više informacija posjetite >> kh7.com/hr/proizvodi

bottom of page