top of page

DR.HRVOJE REIL: VIŠENAMJENSKI PROIZVODI GLAVNI SU TREND U 2023.

Sve je više potrošača koji žele imati višenamjenske kozmetičke proizvode u svojim kupaonicama

clinisept
dr.Hrvoje Reil

piše: Martina Kocijan Gulan


S modernim vremenima i tisućama novih proizvoda koji se proizvode gotovo svaki dan, sve je više potrošača koji žele imati višenamjenske kozmetičke proizvode u svojim kupaonicama! Za početak takvi proizvodi zauzimaju puno manje prostora, a onda i puno manje vremena za nanošenje, rad i ispunjavanje svoje namjene. Kako život postaje užurbaniji, postajemo sve produktivniji i vraćamo se osnovama - učinite više s manje, gledajte na kvalitetu i neka bude jednostavno i pametno.


Tijekom pandemije mnogi kozmetički proizvodi za kožu postali su izrazito ciljani, specifični i višenamjenski, upravo iz razloga što veliki broj ljudi samo jednim proizvodom želi riješiti niz problema s kožom. Izazovi poput 'maski', akni ili suhe kože sve su češći, zbog čega je proizvodnja ciljanih proizvoda sve veća. Trebamo li doista svaki mjesec desetak novih proizvoda koji mogu, ali i ne moraju dovesti naše lice u red? Masovni trend u 2023. već je uveliko krenuo, a glasi ovako - usporimo svoje živote korištenjem višenamjenskih proizvoda koji nam neće oduzimati vrijeme, a bit će iznimno učinkoviti u prevenciji, liječenju i zaštiti naše kože!

Testiranjem stotina proizvoda tijekom 15 i više godina, dr.Hrvoje Reil je utvrdio brojne prednosti proizvoda Clinisoothe+ Skin Purifier i Clinisept+. Oni ne samo da su višenamjenski nego zaista imaju višenamjenski učinak na gotovo svako lice, tip kože i problem koji treba riješiti. Učinkovita snažna njega lica može započeti odmah! Najveća prednost smanjivanja količine proizvoda za njegu kože je mogućnost prilagođavanja vaše rutine njege kako bi bolje odgovarala točnim potrebama kože koju imate. Ovo postaje posebno korisno ako imate nekoliko problema s kožom koje biste željeli riješiti, a do sada niste pronašli proizvod 3u1 ili čak 6u1 koji bi stvarno funkcionirao.

Zašto Clinisept+?

Beauty proizvod Clinisept + rezultat je dugogodišnjeg istraživanja i razvoja učinkovitog proizvoda za čišćenje kože. U sebi ima sastojak kojeg drugi proizvodi nemaju, zbog čega nisu ni približno tako učinkoviti, a to je otopina hipoklorita. Što je otopina hipoklorita i zašto je liječnici koriste za čišćenje i zaštitu kože od nečistoća, akni, prištića, crvenih mrlja, pigmentacija i brojnih drugih kožnih problema? Otopina hipoklorita djeluje putem jedinstvene metode oksidacije koja čisti i pruža antimikrobnu zaštitu, ali je također nježna za kožu: ne oštećuje, ne iritira niti senzibilizira dermalni sloj. Vaš Clinisept+ omogućit će dubinsko čišćenje kože, a njegovi sastojci su voda-aqua, fosforna kiselina i natrijev hipoklorit, bez alkohola, mirisa i boja.

Zašto Clinisoothe+ Skin Purifier?

Losion za čišćenje kože Clinisothe+ Skin Purifier zaštitit će kožu od zagađivača i nečistoća, spriječiti izbijanje prištića i pospješiti brzi oporavak kože. Ima naprednu tehnologiju hipoklorita, koja je sigurna za sve tipove kože. Dolazi sa 7 prednosti u 1 revolucionarnom proizvodu. Clinisothe+ Skin Purifier idealno je sredstvo za čišćenje kože sklone aknama, lako se nanosi i u potpunosti dezinficira kožu bez oštećenja stanica kože ili uklanjanja zaštitne barijere. Koža se nakon svakodnevnog korištenja (obično već nakon 30 dana!) brzo umiruje, osvježava i postaje sjajna i glatka. Jedna od njegovih posebnosti i 'tajni' je da se temelji na tvari koja je prisutna u ljudskim stanicama kao prirodno sredstvo za čišćenje i antimikrobno sredstvo pod nazivom otopina hipoklorita. Ovaj proizvod je ujedno i prvi proizvod baziran na visoko stabilnoj otopini hipoklorita, koji ne oštećuje niti iritira, već senzibilizira dermalni sloj i može se sigurno koristiti na licu ili tijelu.

Clinisept+ ili Skin Purifier?

Vođeni željom da minimalizirate svoju potrebu za kupnjom više proizvoda i u nastojanju da vam pružimo najbolje za najoptimalniji budžet za ljepotu, možete jednostavno odabrati jedan od ova dva proizvoda - jer oni u biti djeluju isto - i budite sigurni da rezultat vaše lijepe, čiste kože neće izostati!

Heroji koji štede vrijeme

Osim što ćete postati predvodnik najvećeg beauty trenda na svijetu – korištenja multifunkcionalnih proizvoda – počet ćete koristiti i jedan od proizvoda koji će postati vaš osobni heroj. Uštedjet ćete vrijeme na svojoj beauty rutini, smanjiti korake svakodnevne njege kože, biti ekološki prihvatljivi jer više nećete bacati desetke bočica mjesečno, a vaša će kozmetička torbica izgledati minimalistički, luksuzno i otmjeno. Odlučite se već danas za kupnju pametnijih i učinkovitijih, a vrijednih formulacija proizvoda koji će promijeniti vašu njegu, čuvajte ih kao najboljeg prijatelja. Potražite na >> reil-cosmetics.at

bottom of page