top of page

HUSAR I TOMČIĆ ŠKOLA PJEVANJA OBJAVILA NOVI UZBUDLJIV PROGRAM

Glazba dostupna svima

husar i tomčić škola pjevanja
foto husar-tomcic.com

Glazba je univerzalna emocija, ona je dio našeg bića i zato treba biti dostupna svima. Zakoračite u čarobni svijet pjevanja bez obzira koliko imate godina i da li je pjevanje Vaša profesija ili se tek nadate da će to postati. Dobrodošli ste i ako pjevate samo “sebi za dušu”. Oblikujemo vokal mladog pjevača, njegujemo vokalni instrument glumaca i profesionalnih glazbenika. Vrata male glazbene kutije napokon su otvorena za sve ljubitelje pjevanja, plesa i glume - poručuju iz škole pjevanja Husar & Tomčić, smještene u zagrebačkom Centru Kaptol.

Novi uzbudljivi program pjevanja objavile su nedavno, pa svi zainteresirani mogu upisati jednogodišnju mjuzikl edukaciju, senior seminar i senior seminar plus, u kojima predavanja traju 45 minuta, više puta mjesečno. Ovisno o tome što želite postići, možete dobiti i individualne sate podučavanja vokalne tehnike, na kojima će s vama ponaosob raditi netko iz Husar & Tomčić tima. U školu pjevanja mogu se upisati i djeca, jer su osnivačice pokrenule bogate dječje programe pjevanja, plesa i glume.

Najzanimljivija u školi pjevanja Husar & Tomčić je svakako je završna predstava sezone, koju polaznici kreiraju zajedno a zatim predstavljaju u Kazalištu Komedija


- S ponosom mogu reći da moja kćer pohađa školu pjevanja Husar&Tomčić. Preporučam svima jer tamo je red, rad i disciplina i ulaže se veliki trud u djecu. Odlično iskustvo na zimskoj radionici pjevanja. Jednostavno, ne može se to riječima opisati. Teško sažeti; ali ukratko: prvi put me je netko osvijestio na koji je način aktivno tijelo za vrijeme pjevanja...Nevjerojatno ugodno, pristupačno, zabavno i prekrasno druženje! ČUDESNO. Čisti primjer savršene i profesionalne ekipe koja vam ostvari snove. PREPORUČUJEM. Definitivno jedno od ljepših iskustava koje sam doživjela... Jedno od mjesta na koje dođeš i ne želiš otić i masu naučiš - komentari su brojnih polaznika.


>>> husar-tomcic.com husar i tomčić škola pjevanja, skola pjevanja husar

bottom of page