top of page

GORAN KARAN U DRUŠTVU PLAVOKOSE LJEPOTICE

Glazbenik kojeg pamtimo po brojnim hitovima

Hitove Gorana Karana pjevamo već godinama, a neki koji će nam uvijek ostati u sjećanju su zasigurno Lipa si lipa, Vagabundo, Divna je noć i brojne druge. Pjevač nas je predstavljao i na Eurosong natjecanju i to sa pjesmom Kada zaspu anđeli, 2000.godine. Malo je poznato da je Goran otac čak četvorice sinova - Ivana, Ivora, Mirana i Roka Karana, a u dugogodišnjem je partnerstvu sa nevjenčanom suprugom Meri Reić

Nedavno je putovao u Poljsku, gdje je održao čak četiri koncerta, a pohvalio se i duetom sa atraktivnom kolegicom - Draga Poljska od srca hvala na četiri divna koncerta. Hvala mojoj dragoj kolegici Teresi Werner i Wydawnictwo Muzyczne Eska. Vidimo se ponovo u veljači 2022! - poručio je Goran.


- GORANE LEGENDO... Kapa do poda.. LPi još jedno veliko HVALA...Bilo je super! Ima nas mnogo koji smo željni da te čujemo. Čestitam na uspješnim koncertima. Razmisli malo o Banja Luci, Beogradu, Novom Sadu .... I tamo te željno čekaju - poručili su mu vjerni fanovi.

A kada u rucu ne drži mikrofon ili gitaru, Goran slobodne trenutke najradije provodi uz more u svom rodnom Splitu. - Vikend može početi - dodao je veselo.

bottom of page