top of page

KOLINDA U DRUŠTVU MEGA USPJEŠNE ZVIJEZDE

Fotografije koje se rijetko viđaju

- Vrnički kamen je ugrađen u neke od najznamenitijih građevina u svijetu - od Od Aja Sofije u Istanbulu do bečkog parlamenta i štokholmske vijećnice i mnogih dubrovačkih i venecijanskih palača i crkava

Ponosni na tradiciju... - izjavila je bivša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, dok je šetala Korčulom.


Danas je Kolinda savjetnica na jednom privatnom sveučilištu i uživa u brojnim putovanjima diljem Europe. Na jednom takvom susrela je mega uspješnu britansku zvijezdu Dua Lipa, koja ponosno ističe svoje kosovske korijene

- Ponosna na svoje podrijetlo. Ponizna u svojoj slavi. Plemenita u ljubavi prema svom narodu. Dua Lipa. Sunny Hill Fundation, ženska snaga - poručila je Kolinda i primila brojne pohvale za fotografije koje se rijetko viđaju.


- Dame. Predivna fotka. Obje ste mi naj. Obožavam vas obje, baš ste mi posebne. Moja kraljica, zauvijek - dodali su fanovi.

Tijekom svoje političke karijere, Kolinda je često bila u društvu poznatih pjevača, bendova i glazbenika, a mnogi će je najviše pamtiti po vrlo euforičnoj podršci Vatrenih, kojima je čestitala na svjetskom srebru stojeći na kiši i u hrvatskom dresu.


bottom of page