top of page

NIVES CELZIJUS U DRUŠTVU NOVE SLATKICE

Premedeni zajedno

Zavodljiva Nives Celzijus pali i žari internetom, a sudeći po komentarima njenih fanova, doslovce 'eksplodira' sve što objavi. Nives pak kaže da je tajna njene sreće i ljepote u jednostavnosti - Ne treba mi mnogo. Samo divno mjesto, dobra hrana i vino i najbolji ljudi koji me okružuju - izjavila je nedavno, prilikom posjeta Opatiji.


- Booom!!! - komentirala je njenu pojavu supruga nogometaša Vide, Ivana Vida, dok su kolegice Minea, Žanamari, Sonja Kovač, Ecija Ivušić i Tina Walme dodale emotikone srca i vatre.


Najviše simpatija Nives dobije kada izgleda prirodno i gotovo bez make-upa, a kada je nedavno zagrlila svog malog krznenog prijatelja, komentara nije izostalo

- Znam da ste sad u dilemi tko je veća slatkica - zaintrigirala je fanove, koji su joj poručili - Predivnoća!!! A i Loki moze proći. Ipak si ti malo slađa. Baš ste mačke. Nives, ipak si ti ljepša i zgodnija.

Iako će uskoro napuniti 40.-tu, Nives itekako pazi na svoju liniju, redovito vježba i isteže se, te njeguje lice. Jedan od tretmana koji koristi je zlatna maska, a ovako izgleda kada je stavi na lice. - Zlato na zlato - komentira u šali, a muškarci joj poručuju - Ti si zlato Nives. Lijepa si i bez zlata.

bottom of page