1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

GORAK OKUS EUROSONGA: JAKO JOJ JE ŽAO, SVE BI DRUGAČIJE

Nina Badrić podijelila iskreno svoje iskustvo

Ove godine je deset godina kako je Hrvatsku na Eurosongu predstavljala Nina Badrić s pjesmom "Nebo". To joj iskustvo nije ostalo u lijepom sjećanju, otkrila je gostujući u showu Dalibora Petka. - Od 1 do 10, moje je iskustvo bilo, umjereno do pretežno oblačno, kako se kaže. Jako mi je žao, sad da mogu ponoviti sve bih drugačije napravila i znala bih što treba. Kad dolaziš prvi put ne znaš što te čeka. Najprije bih okupila najbolju delegaciju koja bi godinu dana lobirala za mene - iskrena je bila Nina, koja je imala savjet i za ovogodišnju hrvatsku predstavnicu, Miju Dimšić. - Miji na Eurosongu želim da ostane sabrana, da ostane svoja i da se ne da zbuniti. Želim joj da se što bolje plasira i da uživa prije svega - izjavila je.

Nina se u emisiji osvrnula i na svoj nadolazeći 50. rođendan. - Veliki rođendan ću proslaviti s najvećim mogućim tulumom. Teško da ću nadmašiti Severinin, ali moj će biti isto za pamćenje. Pedesete su nove dvadesete - rekla je.


Nina Badrić je u Dalibor Petko Showu promovirala album ‘Dani i godine’, uz brojne prijatelje među kojima su bili i Ivana Husar Mlinac, Leonarda Lončar te producent Predrag Martinjak. - Svoju najbolju pjesmi još nisam napisala, a mogu reći da će nova Nina biti luđa nego ikad - izjavila je pjevačica. Video poslušajte na >> YouTube Petko