top of page

NINA BADRIĆ ZBOG ISCRPLJENOSTI NA INFUZIJI

Nedavno je zaplakala sa Davorom Gobcem

Pjevačica Nina Badrić otkrila nam je jučer kako se našla na infuziji - Obzirom na iscrpljenost danas mi je doktorica odredila barokomoru i infuziju C vitamina intravenozno.

foto Instagram story


Nina je prošlih tjedana i mjeseci imala brojne nastupe, a i vrijeme je prehlada i gripa pa ne čudi dodatni umor. A posebno veselu večer imala je na koncertu u čast preminulom Akiju - Sinoć je zagrebačka Arena pucala po šavovima. Dvorana od dana otvaranja nikada nije bila punija. Do poslijednjeg mjesta ljudi svih generacija došli su se pokloniti zadnji put našem velikom Akiju. Došli smo se pokloniti i svi mi. Prijatelji i kolege. I zaključili smo svi od reda da te bezvremenske pjesme može pjevati samo i jedino Aki. Bio je sigurno najveći frontman svih vremena ovih prostora i takav drugi se neće roditi još dugo. Sinoć je toliko falio. U svakom tonu i u svakoj pjesmi. I Gobac i ja a i svi drugi malko smo i zaplakali a čitavom bendu kapa dolje na fantastičnoj svirci i dostojanstvenosti na pozornici ma koliko teško i emotivno bilo…NI’KO KAO TI …AKI - poručila je javnosti.

- Baš to, sve sve!! Svi divni, bend se držao, vidjelo se da im je teško, svi su htjeli dati najnaj od sebe, i svi su bili fantastični. Toliko ljubavi i dobre energije, a toliko tuge. Bilo je fantastično, svi ste bili sjajni. Zadnji koncert na kojem sam bila u ovakvoj punoj Areni je bio tvoj Nina u 3. mjesecu 2020. i sada ovaj. Oba sjajna. Sve rečeno...Napravili ste spektakl koji ću dugo pamtiti, svi vi koji ste izašli na pozornicu bili ste dostojni otpivati svaku njegovu pismu i samo sam gledala iz kojeg ugla će se pojaviti AKI. Vrijeeeemeee ljubaviiiii, odlični ste bili svi a Aki, bio je uz nas, sigurno i zaslužio je ovo jučer. Sve si Nina divno rekla. Koncert za sva vremena. Predivan koncert nabijen pozitivnim emocijama - dodali su brojni fanovi te glumice Marijana Mikulić i Nataša Janjić Medančić.


bottom of page