top of page

NINA BADRIĆ I IVICA KOSTELIĆ ZAJEDNO

Pjevačica i skijaš nastupili su zajedno u HRT-ovoj emisiji 5.com s Danijelom Trbović

Pjevačica Nina Badrić i skijaš Ivica Kostelić nastupili su zajedno u HRT-ovoj emisiji 5.com, gdje ih je ugostila voditeljica Danijela Trbović.


- Ja sam sigurno jedan od najvećih fanova obitelji Kostelić oduvijek. Onda znate koliko sam guštala sa legendom Ivicom u emisiji Danijele Trbović. Gledajte nas u petak nama je bilo genijalno nadam se da ćete guštati i vi! - napisala je ponosno Nina.

- Kao i uvjek Nina kraljica nad kraljicama! Nadam se da je Trbović "smanjila brzinu" i konačno dopušta gostima doći do riječi. Bravoo, baš divne fotke. Nina nikad nije bila ljepša. Baš ste kul. Imala sam prilike Ivicu upoznat u Zadru na triatlonu, ej koji kralj tako jednostavan i pristupačan. Nina zumiram i ništa, a odavno ih gledam...koje su ti to patike? - imali su niz komentara i pitanja njihovi fanovi.


Nakon što je odradila gostovanje u emisiji, Nina se zaputila na Mali Lošinj, gdje uživa u Hotelu Bellevue.


Na društvenim mrežama Nina često dijeli svoje selfije, kao i mjesta na koja putuje. Svojim obožavateljima voli podijeliti i trenutke kada se smije i zabavlja, kao što se nedavno smijala sa voditeljicom Tatjanom Jurić gostujući na Narodnom radiju.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice

Comments


bottom of page