1/1

NINA BADRIĆ I IVICA KOSTELIĆ ZAJEDNO

Pjevačica i skijaš nastupili su zajedno u HRT-ovoj emisiji 5.com s Danijelom Trbović

Pjevačica Nina Badrić i skijaš Ivica Kostelić nastupili su zajedno u HRT-ovoj emisiji 5.com, gdje ih je ugostila voditeljica Danijela Trbović.


- Ja sam sigurno jedan od najvećih fanova obitelji Kostelić oduvijek. Onda znate koliko sam guštala sa legendom Ivicom u emisiji Danijele Trbović. Gledajte nas u petak nama je bilo genijalno nadam se da ćete guštati i vi! - napisala je ponosno Nina.

- Kao i uvjek Nina kraljica nad kraljicama! Nadam se da je Trbović "smanjila brzinu" i konačno dopušta gostima doći do riječi. Bravoo, baš divne fotke. Nina nikad nije bila ljepša. Baš ste kul. Imala sam prilike Ivicu upoznat u Zadru na triatlonu, ej koji kralj tako jednostavan i pristupačan. Nina zumiram i ništa, a odavno ih gledam...koje su ti to patike? - imali su niz komentara i pitanja njihovi fanovi.


Nakon što je odradila gostovanje u emisiji, Nina se zaputila na Mali Lošinj, gdje uživa u Hotelu Bellevue.


Na društvenim mrežama Nina često dijeli svoje selfije, kao i mjesta na koja putuje. Svojim obožavateljima voli podijeliti i trenutke kada se smije i zabavlja, kao što se nedavno smijala sa voditeljicom Tatjanom Jurić gostujući na Narodnom radiju.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1