top of page

FRANKA BATELIĆ GA LJUBI A OVO JE NJEGOVA FACA

Od vamp izdanja do čarapa i šlapa

- JA i ISTO JA! Od vamp izdanja do čarapa i šlapa. Instagram vs. reality u pravom smislu riječi! Život na sceni vs.majčinstvo. Ps. Stvarno bih voljela na instagramu vidjeti više ovakvih fotki. Počelo me zabrinjavati koliko ih je malo. Kada je stvarni život prestao biti kul? - pitala se nedavno pjevačica Franka Batelić i pokazala kako izgleda njen običan dan, dok pazi na sina Viktora


- Real life slike moraju postati IN i nikada ne izaći iz mode! Konacno da je netko stavio insta vs reality baš kak je. Ja i dalje ne znam na kojoj si ljepša, sve ima svoju čar, i na jednoj i drugoj si ti, iskrena i svoja. Ma ja ću poluditi koliko ste mi slatki na drugoj fotki, ove real life slike su najljepše uvijek bile i ostale. Hehe, Viki je pravi šef, a Oski pozorno sve prati - komentirali su 'stvarnu' fotografiju fanovi.


A kako je izgledao Viktorov najbolji dan u životu, Franka je pokazala u Istri

- Traktor, “karijola”, krave, kokoške, njoki i cijela istarska family na okupu...Viktorov najbolji dan u životu.


Uz uživanje u majčinstvu, popularna Franka itekako dobro pazi i na svog psa Oskara, koji je postao pravi član njihove male obitelji - Ova Oskarova faca dok mu pokušavam dati pusu. Da bi se još duugo ovako grlili i ljubili, važno je voditi računa o oralnom zdravlju naših dlakavih prijatelja! Kada ste zadnji put odveli vaše četveronošce na pregled zubicha kod veterinara? Mi smo za sada OK, svako malo smažemo koji Dentastix i držimo stvari pod kontrolom - otkrila je o higijeni svog ljubimca.

- Ma Oski je zakoooon! Preslatki ste svi. Prelijepi. Medeeeni - komentirali su mnogi.

bottom of page