top of page

FRANKA BATELIĆ GLADI TRBUŠČIĆ

Briga raste, slabo spava

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, 28-godišnja Franka Batelić, mama je malenog Viktora, a gledeći trbuh, ovako je poručila svom sinu - Prije samo godinu dana, kada sam mislila da imam veliki trbuh 6 mjeseci trudna... Kada sam mislila da znam što me čeka. I onda stigne Viktor i preokrene mi život, resetira ga na nulu i krenem zajedno s njim ponovno učiti, smijati se drugačije, intenzivnije, voljeti svemirski, previše. Shvatim da dan ima premalo minuta, da je san neuhvatljiv, da briga samo raste, da nema toga što mama ne može i da nema osjećaja ravnog onome kada ti se dijete nasmije i baci u zagrljaj.... Maleni, znatiželjni dječače, biti ću tvoj štit, kad ga trebaš... tvoj vodič, kada zagusti. A ti leti... slobodan. Ja sam uvijek tu da te ulovim... A sada te idem gledati kako spavaš i uhvatiti te za ruku, koja svakim danom sve više raste u mojoj i uskoro će prerasti moj dlan... ali čvrsto ću ju stisnuti da ovaj trenutak ukradem zauvijek.

- Istina - napisala joj je kolegica, glumica Sementa Rajhard, a druge su žene komentirale - Prelijepo. ajka. Žena. Kraljica... Viktor je ponosan što ima tebe kao svoju majku koja će ga ljubiti, paziti, odgajati, naučiti.. i onda ga podržavati kojim god on putem krene. Aww kako slatko od tebe. Majčina ljubav je najveća.

Dok mama Franka uživa u čuvanju sina u Rapcu, tata Vedran Ćorluka je u Rusiji, gdje igra nogomet. No, da uz majčinsku ulogu stigne imati i pjevačku karijeru, pokazala je novim hitom Prvi osjećaj, koji je nedavno došao do skoro pola milijuna pregleda.

franka batelic opet trudna, franka batelić trudnoća, gossip vijesti, vijesti o poznatima

Comments


bottom of page