top of page

FOREO HIGH-TECH ČAROLIJA

Foreo Luna mini 3 donosi hrpu najnovijih tehnoloških dostignuća

Jesi li upućena u moć T‑Sonic™ valova? Doznaj odmah više.

Sonični valovi su zvučni valovi. Vibriraju iznimno brzo. Kada ih se usmjeri prema koži, oni prodiru u pore, nježno oslobađajući sve nečistoće i ostatke šminke do kojih nesonične četkice ne mogu doprijeti.


Sonični valovi potiču cirkulaciju i eksfolijaciju kože bez osjećaja zatezanja. Isto tako, rade na detoksikaciji stimulirajući kožu na staničnoj razini, a "T" je kratica za "transdermalno", što znači "kroz kožu".

Inovativni uređaj Foreo Luna mini 3 prema porama usmjerava 8000 T‑Sonic™ pulsacija u minuti kako bi lice očistila bolje od bilo čega drugoga. I doista čisti. Vrhunski.

Što je FOREO i zašto su njihovi proizvodi postali svjetski hit

FOREO nije tradicionalna kozmetička tvrtka. Oni su izgradili kategoriju za sebe. LUNA uređaji za čišćenje lica već su osvojili industriju i postali mjerilo kvalitete u njezi kože.

Njihov najnoviji proizvod, UFO pametna maska, u potpunosti je preobrazio svijet maski za lice i unaprijedio dnevnu rutinu do njegujućeg rituala. A tek su na početku. Od dva zaposlenika u njihovom švedskom sjedištu 2013. godine razvili su se u tvrku koja broji preko 3.000 kolega diljem svijeta, i to u samo šest godina. U tom razdoblju isporuči su više od 20 milijuna FOREO proizvoda, što je dokaz njihove kvalitete. Kada ste u nečemu dobri, dobar glas daleko se čuje.

Istražite mogućnosti za sebe i vjerujte nam na riječ, JAKO će vam se svidjeti! >>> foreo.com/hr

- Daje najbolji osjećaj nakon toplog tuširanja. Osjećam da mi je koža više sjajna, i imam ta fenomenalan osjećaj relaksacije na licu. UFO je jedna od najboljih beauty investicija po mom mišljenju. Jako sam sretna što mogu koristiti ovaj proizvod. Moja koža je stvarno puno mekanija. Moja se koža osjeća kao milijun dolara. Moj zauvijek najdraži home spa. Najbolji uređaj koji sam ikad koristila - samo su neki od brojnih komentara zadovoljnih kupaca.

bottom of page