1/1
  • Gossip promo

FOREO HIGH-TECH ČAROLIJA

Foreo Luna mini 3 donosi hrpu najnovijih tehnoloških dostignuća

Jesi li upućena u moć T‑Sonic™ valova? Doznaj odmah više.

Sonični valovi su zvučni valovi. Vibriraju iznimno brzo. Kada ih se usmjeri prema koži, oni prodiru u pore, nježno oslobađajući sve nečistoće i ostatke šminke do kojih nesonične četkice ne mogu doprijeti.


Sonični valovi potiču cirkulaciju i eksfolijaciju kože bez osjećaja zatezanja. Isto tako, rade na detoksikaciji stimulirajući kožu na staničnoj razini, a "T" je kratica za "transdermalno", što znači "kroz kožu".

Inovativni uređaj Foreo Luna mini 3 prema porama usmjerava 8000 T‑Sonic™ pulsacija u minuti kako bi lice očistila bolje od bilo čega drugoga. I doista čisti. Vrhunski.

Što je FOREO i zašto su njihovi proizvodi postali svjetski hit

FOREO nije tradicionalna kozmetička tvrtka. Oni su izgradili kategoriju za sebe. LUNA uređaji za čišćenje lica već su osvojili industriju i postali mjerilo kvalitete u njezi kože.

Njihov najnoviji proizvod, UFO pametna maska, u potpunosti je preobrazio svijet maski za lice i unaprijedio dnevnu rutinu do njegujućeg rituala. A tek su na početku. Od dva zaposlenika u njihovom švedskom sjedištu 2013. godine razvili su se u tvrku koja broji preko 3.000 kolega diljem svijeta, i to u samo šest godina. U tom razdoblju isporuči su više od 20 milijuna FOREO proizvoda, što je dokaz njihove kvalitete. Kada ste u nečemu dobri, dobar glas daleko se čuje.

Istražite mogućnosti za sebe i vjerujte nam na riječ, JAKO će vam se svidjeti! >>> foreo.com/hr

Recent Posts

See All