top of page

FLASTERI KOJI ĆE ODUŠEVITI LJUBITELJE STAR WARSA

Star Wars flasteri limitirano su izdanje kvalitetnog Hansaplasta

Limitirano izdanje Hansaplast STAR WARS ™ flastera pomoći će vašim mališanima zaboraviti na suze i vratiti se zabavi u rekordnom roku!


Rado će izabrati omiljene likove i svemirske letjelice iz popularnog filma. Darth Vader, Chewbacca, R2-D2, General Grievous, Jurišnici, Yoda, The X-Wing i C3-PO svi su ovdje – koji će popularni lik vaš mališan danas izabrati kako bi što prije zaboravio na ozljedu?

20 šarenih STAR WARS™ flastera u svakom pakiranju oduševit će vašog malog Jedija, a vama će biti najvažnije da snažno prijanjaju i ostaju na mjestu. Rana će biti zaštićena od prljavštine i bakterija, a sam flaster uklonit ćete brzo i bezbolno


- Moj sin je jako živahan i moramo imati flaster pri ruci u svakoj prilici. Ovaj je jedini koji zadovoljava potrebe mog djeteta jer kako kaže on "taj lipi kako triba" ne spada i drži a još je Star wars ma kud bolje od toga - komentirala je jedna oduševljena mama.

Video sa ovim posebnim flasterima pogledajte ovdje, a više informacija o kvaliteti proizvoda doznajte na hansaplast.hr promocija, gossip vijesti, hansaplast, star wars flasteri, kvalitetni flasteri, flasteri za djecu

bottom of page