top of page

ULJEPŠAJMO BOŽIĆ DJECI U DJEČJIM DOMOVIMA

Pomozite nam skupiti čokolade

Uljepšajmo i ove godine Božić djeci u dječjim domovima, poručili su iz Sparta Gym i pozvali sve da se uključe u ovu posebnu humanitarnu priču - Prošle smo godine zajedničkim snagama sakupili 1810 čokolada i obradovali djecu u dječjim domovima: Sveta Ana, Vinkovci, I.B.Mažuranić, Lovran, Klasje, Osijek (8 lokacija), Kuća sretnih ciglica, Slavonski Brod, Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava, Zagreb, Dječji dom Brezovica, Maestral, Split i Kaštela, Svitanje, Koprivnica, Centar Budinščina, Izvor, Selce, Vladimir Nazor, Karlovac, Ruža Petrović, Pula, Vrbina, Sisak, Dječji dom Laduć, Nova budućnost, Samobor, Dječji dom Lipik, Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac, Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, Udruga Našički cvijet, Udruga Breza, Osijek, Taekwondo klub Čigra, Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj, Dom nade i SOS Dječje selo Lekenik.

I ove godine cilj tradicije sakupljanja čokolada je uljepšati Božić i božićne blagdane dječici u domovima diljem Hrvatske. Čokolade možete donijeti u Sparta gym Zapad (Medarska 69, Zagreb) ili u Sparta gym & SPA Rotor (Riječka 10, Zagreb) sve do 15.prosinca 2022.

Organizatori mole i da donosite samo čokolade od 80 ili 100 g (standardne male), a ne velike, kako bi svako dijete dobilo isto. S obzirom na epidemiološke mjere koje su i dalje na snazi niti ove godine, djecu se neće moći obići niti će se s njima moći družiti, već će Sparta složiti pakete i poslati ih diljem Hrvatske. Hvala vam od ❤ što ste i ove godine dio ove posebne humanitarne priče!


Akciju je podržala i poznata trenerica Renata Sopek


bottom of page