top of page

PAMELA RAMLJAK INTIMNO O SVOJEM ZDRAVLJU

Želim da se što prije završi

Pjevačica Pamela Ramljak, koja se na hrvatskoj sceni proslavila nastupima sa grupom Feminem, danas uživa u majčinstvu. Nedavno je podijelila prve fotografije svog novog stana u urbanoj vili, zbog čega su joj svi čestitali. Ipak, da se u nekom trenutku svog prijašnjeg života nije osjećala dobro, podijelila je nedavno

- Veselila sam se dolasku kumova iz Dubrovnika i krštenju Mare, ali eto kovid je još jednom poremetio planove. Ne znam, svi se brinemo o fizičkom zdravlju zbog ove situacije, a tako rijetko se spominje utjecaj na psihu. Prošla sam depresiju i anksioznost i ne bih to nikome poželila i znam razlikovati psihosomatske simptome od onih pravih, ali koliko ljudi se sad prvi put susreće sa napadima panike, anksioznim poremećajima? Puno... Previše. A sve smo udaljeniji, malo je toga što nas veseli van vlastitog doma i svi smo se zatvorili u svoj vlastiti svijet. I onda krenu određeni simptomi a pomoći nigdje... Čudna su ovo vremena, trenutno živimo u nekom SF filmu, i iako volim taj žanr, želim da ovaj što prije završi. Nadam se da ste dobro. Ona je moj apaurin trenutno, i zahvalna sam do neba na tome. Nadam se da i Vi imate svoj... - iskreno je podijelila Pamela i pokazala kako grli malenu Mariju.

- Uzela si mi riječi iz usta! Upravo tako. Baš psihički ubija. Nek prođe sve što prije. Toliko istinito rečeno, al tako teško prolaziti sve skupa. Čuvaj sebe i svoje male apaurine. I nadam se da ćemo se uskoro vidjeti. Lijepo ste to napisali. Iz srca iskreno. Slažem se. Totalno se slažem i hvala Bogu imam i ja svoj apaurin. Izdržat ćemo svo ovo ludilo. Bit će bolje. Skontaš da je život borba i da se ne vrijedi nervirat i sikirat zbog nečega što ne možeš promijenit i jednostavno se prilagodiš svakom izazovu. Udri brigu na veselje - poručili su Pameli njeni fanovi.

Комментарии


bottom of page