top of page

FANOVI IZNENAĐENI NJENIM DEKORACIJAMA STOLA

Splitska glumica sve napravila sama

Proslavljena splitska glumica Ana Gruica (37) ovih je blagdana puno pažnje i ljubavi posvetila užoj i široj obitelji, s kojima je proslavila blagdane. Glumica koja sa bivšim partnerom, piscem Hrvojem Šalkovićem ima 5-godišnjeg sina Marata, u sretnom je braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem

- Samo Bog zna koliko nas je bilo... Ali smo bili u jednom kućanstvu. Jedno kućanstvo - jedna ljubav. Miran i blagoslovljen Božić - poručila je Ana i pokazala kako je dekorirala blagdanski stol, zbog čega je dobila pregršt komentara - Divan božićni stol. Kod tebe uvik lipo Ane. Sretan Božić! Jako lijepo...hrabro ispred vremena posebno...kao uvijek...Jedan od ljepših božićnih stolova.


- Pa tko to tako lijepo slaže stol? Ana ti ili nekog angažiraš? Nestvarno lijepo! - pitala je jedna pratiteljica, a Ana je odgovorila - Veseli me pripremanje stola za obitelj, tako da sve sama radim. Hvala na čestitkama.

A kako izgledaju trenuci kada gosti odu kući, Ana je pokazala posebnom fotografijom i porukom - Njih dva se nešto dogovaraju... Iako znaju da ispred mame ne smije biti tajni!

bottom of page