1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

FANOVI IZNENAĐENI NJENIM DEKORACIJAMA STOLA

Splitska glumica sve napravila sama

Proslavljena splitska glumica Ana Gruica (37) ovih je blagdana puno pažnje i ljubavi posvetila užoj i široj obitelji, s kojima je proslavila blagdane. Glumica koja sa bivšim partnerom, piscem Hrvojem Šalkovićem ima 5-godišnjeg sina Marata, u sretnom je braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem

- Samo Bog zna koliko nas je bilo... Ali smo bili u jednom kućanstvu. Jedno kućanstvo - jedna ljubav. Miran i blagoslovljen Božić - poručila je Ana i pokazala kako je dekorirala blagdanski stol, zbog čega je dobila pregršt komentara - Divan božićni stol. Kod tebe uvik lipo Ane. Sretan Božić! Jako lijepo...hrabro ispred vremena posebno...kao uvijek...Jedan od ljepših božićnih stolova.


- Pa tko to tako lijepo slaže stol? Ana ti ili nekog angažiraš? Nestvarno lijepo! - pitala je jedna pratiteljica, a Ana je odgovorila - Veseli me pripremanje stola za obitelj, tako da sve sama radim. Hvala na čestitkama.

A kako izgledaju trenuci kada gosti odu kući, Ana je pokazala posebnom fotografijom i porukom - Njih dva se nešto dogovaraju... Iako znaju da ispred mame ne smije biti tajni!