top of page

ANA RUCNER NA RUBU - VLADO KALEMBER Å OKIRAN

Ajooooj mama pa to je opasnooooo!

Violončelistica Ana Rucner (37) talentirana je umjetnica koju mnoge tvrtke traže na svojim eventima. Nedavno je tako svirala za Hrvatsku ligu protiv raka, gdje je oduŔevila okupljene doktore. Što god radi, Ana privlači pozornost, ali ona je jednostavno svoja. Ono Ŕto je njenog bivŔeg supruga Vladu Kalembera (67) Ŕokiralo, njoj je bilo zabavno iskustvo...

Ana je odlučila pozirati na rubu najviŔeg vrha jadranskog otočja i jednog od najljepŔih vidikovaca na Jadranu, Vidovoj Gori, a Vlado joj je poručio - Ajooooj mama, pa to je opasnooooo!!!


- Koja divna fotka...Fenomenalno. Slika predivna ali ja zažmirila, opasnoooo je. Ova slika je "Freedom, the WORLD is yours" predivno. Vrtoglavo, ali predivno. I opet Dartanjan!!! - komentirali su mnogi.

A prije nego Å”to se popela na visoku stijenu, Ana je uživala na otoku Braču, gdje je u more uÅ”la s konjem - Kako ti uživaÅ” - komentirala je Nina Badrić, dok su fanovi poručili - Je li konj voli ići u more !! Ali lipa je fotka. Unikatna fotografija. StraÅ”na fotka...MORSKI KONJUNKTIV.


Inače, lijepa Ana majka je 14-godiŔnje Dariana, kojeg odgaja zajedno s Vladom, s kojim je u odličnim odnosima. Iako viŔe nisu par, svog su sina stavili ispred svega i ostali prijatelji.

bottom of page