top of page

FAMILY MALL BOŽIĆNI GRAD ODUŠEVIO TISUĆE

Puno zabave za djecu i roditelje

U dvorištu pored shopping centra Family mall, ovih vas blagdana čeka pravi Božićni grad. Pametno osmišljen za malu i veliku djecu, kao i njihove roditelje, nudi bogat sadržaj koji će vas veseliti satima. Definitivno jedna od hit destinacija ovog prosinca, a najbolje od svega - otvoren je svaki dan!


Već na samome ulazu djecu će oduševiti raskošne figure lava i pantere, Djed Božićnjak sa saonicama, drvene kućice na koje se mogu popeti, veliki billboardi sa zmajevima i puno različitih božićnih ukrasa. Duga šetnica savršena je za selfije i obiteljske fotografije, a nakon nje čeka vas jezerce sa malim mostom, koji izgleda kao iz bajke. Od mosta možete produžiti do malog dječjeg lunaparka i FOOD TRUCK FESTIVALA, koji nudi bogatu gastronomsku ponudu - Batak grill, BarbaQ, Zlatni Dukat, Nadine Fritule i Pri suncu te glazbu za opuštanje.

Dok čekate na svoj hot-dog, ukusnu kobasicu, kuhano vino ili slatki desert, pripremite se za klizanje. Taman veličine, klizalište Božićnog grada nudi vam puno zabave sa najmlađima i uspomene za sjećanje. Besplatan ulaz čeka vas sve do 16 sati, a nakon toga ulaznicu po cijeni od 20kn plaćaju samo odrasli. Dok od ponedjeljka do petka Grad radi od 16 do 21 h, vikendom se radno vrijeme produžuje i to od 11 h ujutro pa sve do devet sati uvečer. Pripremite se i za darivanja Djeda Božićnjaka, te mini disco, a najbolje od svega je što su sve atrakcije na otvorenom.

Po završetku posjete Božićnog grada, možete razgledati bogatu ponudu dječjih knjiga 20-ak nakladnika smještenih u samom centru, kao i sudjelovati u velikom nagradnom natječaju “Nacrtaj svoju obitelj” gdje Family mall najkreativnije nagrađuje putovanjem u Gardaland, ljetovanjem na Hvaru i drugim vrijednim nagradama. Crtež svakog djeteta bit će dio najveće izložbe dječjih radova u Zagrebu. >> familymall.hr




bottom of page