top of page

POZNATI ČESTITAJU BOŽIĆ

Brojni poznati ovako su čestitali Božić

- Vjerujte svim svojim srcem u dobro i dobro će biti. Svaki križ koji dobijete nosite dostojanstveno i u miru, on vas štiti od gorih stvari. Želim vam sretan Božić pun blagoslova - poručila je Severina svima za Božić, a brojni drugi poznati na svoj su originalni način poslali božićnu čestitku.

- Da vam sve dobro bude. Da vas prati zdravlje i sreća u svemu - poručila je Nina Badrić. Dalibor Petko poslao je čestitku u društvu mame i tate, Borna Kotromanić pokazala je kako uživa uz čašu vina, Alka Vuica poslala je puse i srca, a Bojan Jambrošić napravio je posebno dizajniranu čestitku sa ukrasima.


Jelena Rozga obožavateljima je otpjevala božićnu čestitku

Dok je Nives Celzijus ponovno užarila socijalne mreže u društvu prijateljice...

Nataša Janjić sretna je jer Božić prvi puta slavi kao mama i u troje.

Marko Tolja objavio je fotografiju s obitelji ispred bora i poručio kako za Božić želi samo njih dvoje.

Maja Šuput sa suprugom Nenadom prošetala je dubrovačkim starim gradom i uz čestitke svima, iskreno napisala kako su napokon njih dvoje sami

Hana Huljić čestita Božić dok uživa uz svog kućnog ljubimca i orašare

A kraljica romantičnih pjesama i obiteljskog druženja Celine Dion, svima je poželjela mir, sklad i nezaboravne trenutke prepune ljubavi i smijeha.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice, skandali novine, severina, božić, božićne čestitke, nives celzijus, hana huljić, nataša janjić, poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, story magazin, show vijesti, tračevi forum, tabloidi, marko tolja, nina badrić, maja šuput

bottom of page