top of page

BRAD PITT I JENNIFER ANISTON PROVODE BOŽIĆ ZAJEDNO?

Svi se pitaju provode li bivÅ”i supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston Božić zajedno

Svjetski su se mediji raspisali, posebice magazin Womanā€™s Day, kako će slavni glumci Brad Pitt i Jennifer Aniston, inače bivÅ”i supružnici, Božić provesti zajedno. No, istina je kako Brad Pitt slavi Božić s nekoliko svoje djece ali Jennifer Aniston im se neće pridružiti.


- Imati Jen i djecu uz sebe neÅ”to je o čemu je sanjao već dugo vremena - rekao je navodni izvor, a prenio gossipcop. Jen je bila od velike pomoći u pobjedi borbe za skrbniÅ”tvo. Napisala je srdačnu izjavu sucu koja je detaljno opisala nevjerojatnu povezanost sa svakim djetetom, no Gossip Cop je negirao i priču o tome da je Aniston služila kao svjedok u Pittovoj bitci za skrbniÅ”tvo s Angelinom Jolie. Zvijezda serije Prijatelji nema baÅ” nikakvog upliva u situaciju.

- Nadam se da će opet biti zajedno. Bili su baÅ” lijepi par. Uvijek mi nedostaju...voljela sam ih kao par! Ova me fotografija tjera na plač, a vas? Oni su mi bili najdraži. Brad i Jen do kraja! - piÅ”u im brojni obožavatelji.


Bez obzira na tračeve oko božićnog okupljanja, čini se kako su Jennifer i Brad ostali prijatelji. On je u veljači 2019. nakratko stigao na njezin 50-ti rođendan, a ove je godine navodno bio pozvan na njezin predbožićni party. Iako njima nije čudno pozdraviti se, kratko vidjeti i nastaviti dalje sa svojim životima kao i dosad, svi oko ovog slavnog bivÅ”eg para žele viÅ”e. Ljudi su jako emotivni kada je u pitanju ovaj nekada zaljubljeni par, no hoće li viÅ”e ikada biti zajedno? Vrijeme će svakako pokazati.

bottom of page