top of page

ELLA POKAZALA SVOG NOVOG MRŠAVIJEG MUŽA

Bacite mu se u inbox

- Hej ekipa! Kakva je 2022. Prema vama do sada? Nadam se da sve ide po planu... - pitala je svoje brojne pratitelje Ella Dvornik i pokazala kako sada ima 'novog' mršavijeg supruga

foto Instagram story


- U Staroj godini nadam se da će ostati i lošije stare navike - iako nadanje ne pomaže, treba napravit prvi korak. Bili smo i na rođendan i badnjak i na staru godinu na treningu, postali smo jedni od onih. Kad vrtić ne radi i djeca moraju ostat doma, svađamo se tko će ostat s njima, a tko ide na trening, tolko o tome...Što se tiče nekih planova za 2022. samo vam želim reć da je to moja godina...osjecam u srži svojeg bića da sam spremna da ju RAZVALIM! Tak da pazite, jer sam se naoružala strpljenjem i voljom. Koje promjene ste vi poželjeli za 2022.? - opisala je svoja iskustva vazana za vježbanje.

Ella je prošle godine došla sa 63 kilograma na željenih 54, a ovo ljeto se nada opet višku kila al u mišićima. NJen novi izgleda primijetile su i brojne poznate Hrvatice, koje su dodale da također kreću vježbati - Znači BRUTALNO izgledaš! Brutalnooooooo!!! Sad krećem i ja!!!! - izjavila je TV voditeljica Edita Misirić, dok je Nika Turković dodala da Ella izgleda jako dobro.


Elline objave o vježbanju i prelasku na zdrav režim prehrane, jedna je njena pratiteljica ovako komentirala - Ella... i ti si se od jedne od nas “normalnih” osoba pretvorila u ove sa privatnim treninzima, opsjednutosti prehranom i stalnim pokazivanjem mršavosti i guzice… takvih nam je pun internet.. većina žena nema financijske mogucnosti za privatne treninge pa ne godi taj pritisak treninga, malih guzica, prevelike mršavosti i privatnih trenera. Žene se ne osjećaju bolje jer nam se to stalno nabija na nos... kompleksi i nesigurnosti, nezadovoljstva samim sobom i težnja za idealima je kod žena danas užasno izražena. Na njen komentar druga je žena samo kratko dodala - Imate mogućnost za stvarno male novce mjesečno kod brojnih trenera online, postići iste rezultate.

bottom of page