top of page

KOJE JE ZNAČENJE IMENA LUMI WREN, KĆERI ELLE DVORNIK?

Ella Dvornik svoju je drugu djevojčicu nazvala originalnim imenom

Ella Dvornik rodila je svoju drugu kćerkicu, ponosno objavila fotografiju sretne obitelji i napisala - Tata Charles nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije. Jedno veliko veselo hvala svima u Rodilištu Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela. Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie!


Ono što je posebno zanimljivo, jeste ime malene djevojčice. Ella ju je naime nazvala Lumi Wren, a o značenju te dvije riječi pitaju se i brojni Ellini fanovi

- Zašto Lumi Wren??? Lumi mi je baš super ali kud Wren. Eh nađoh što znači Wren ako su se vodili time. Wren je ptica i kod nas je prijevod Palčić. Wren je ptica palčić s iznimnim glasom. Lumi iz latinskog lumen - svjetlost...ajme, čestitam! Predivna bebica i predivno ime! - komentirali su brojni pratitelji, a mi doznajemo kako Lumi može značiti i snijeg, ali i sretna, velikodušna osoba.


- YUHUU! Čestitke mama tata i Balie! Viktor pozdravlja buduću frendicu! - poručila je sretnoj obitelji pjevačica Franka Batelić.

gossip vijesti, vijesti o poznatima, ella dvornik rodila, ella dvornik trudna

bottom of page