top of page

RASPRAVA OKO KUĆE ELLE DVORNIK

Odudara od istarskog stila?

- Spojila sam rijeci Nedjelja Neradnik i Ella u jedno i stvorila najbolji nadimak za sebe. Zovite me NeDela - izjavila je pred neki dan Ella Dvornik i nasmijala svoje fanove. Mnogi su odmah primijetili i njenu vitku liniju i novi outfit koji je pokazala.


Sa dvije kćerkice i suprugom Charlesom, Ella je preselila u Istru, gdje sada svakodnevno uživa u mirnijem životu na selu. - Djeca se prilagođavaju na vrtic, a ja na vrijeme za sebe - komentirala je trenutnu situaciju

No, kada je pokazala kako njena kuća zapravo izgleda, Ella je pokrenula i pravu raspravu oko izgleda i gradnje kuće - Mislila sam da će kuća biti nešto u istarskom stilu. Malo mi je premoderna za Bale - komentirala je jedna pratiteljica, dok joj je Ella u šali odgovorila - Je jako je bezvezna al rješit ćemo to uskoro. Izgleda veće nego sta je zapravo, nije vila. A istina je. Izgleda ko zgrada u Zagrebu.


- Ma, šta bezvezna?? Čisti Bauhaus...imamo mi u Istri i modernih kuća. Svakim danom sve više i više. Pratimo modu. Draga Ella ti si jedna jako pametna i uspješna žena. To što si sa samo svojih 30 godina kupila kuću i to kakvu kuću je za svaku pohvalu. A ovi što pametuju i kritikuju sigurna sam da bi se rado mijenjali s tobom, al eto ne mogu pa im ne ostaje ništa drugo nego da pišu glupe komentare. Uživaj u životu, želim ti svu sreću ovog svijeta a najviše zdravlja tebi i tvojoj preslatkoj obitelji...Jedino je velika kad ju treba čistit. Samo bazenčić fali. Prekrasno. Jako je lijepa, jednostavna i moderna. Lijepo je što ima drveća i hlada. Vrrrh! Lijepa vila. Super je kuća moderna. Samo okoliš treba srediti i bazen. Uvijek drugačija od drugih - komentirali su brojni drugi.


bottom of page