top of page

ELFS ORGANIZIRAO PRVU ONLINE MODNU REVIJU

Modni dvojac Elfs napravio je prvo online fashion događanje u Hrvatskoj

Modni dvojac ELFS, koji od prvog dana na modnoj sceni pomiče granice u stvaranju i prikazivanju svoje modne priče, organizirao je u svibnju prvu hrvatsku online modnu reviju. U reviju su uključili velik broj poznatih osoba iz društvenog života Hrvatske. U ulozi modela našli su se tako Indira, Vanja Halilović, Iva Šarić, Lejla i Tarik Filipović, Žanamari, Damir Kedžo, Slavko Sobin, Doris Pinčić Rogoznica, Minea, Olja Vori, Ivana Mišerić, Borna Kotromanić, Mario Valentić, Luka Nižeti, Nives Ivanišević, Mia Dimšić i brojni drugi.

ELFSI redovito u svojim kolekcijama slave žene, žensku ljepotu i njihov svestrani duh, a iako smo proteklih mjeseci biti lišeni većine stvari na koje smo navikli, prave ELFS djevojke uvijek znaju pronaći način i trenutak kako bi živjele te pokazale svoj stil. Kolekcija radnog naslova Rivijera S/S 2020 sastoji se od ležernih dnevnih komada ali i onih glamuroznijih, stvorenih da impresioniraju. Dizajneri se nisu ograničavali na pojedini tip silueta već nude kolekciju koju bi u tri riječi najbolje opisali kao retro, romantičnu i luksuznu. Uz ovu kolekciju neće biti teško, barem u mašti, otići na neko uzbudljivo i nezaboravno putovanje.

- Svjesniji smo nego ikad prije koliko je osobni stil važniji od modnih trendova. Upravo zato se ova kolekcija sastoji od komada koji su dovoljno bezvremenski da će ih se moći nositi i da će biti jednako aktualni i u sezonama koje dolaze. Situaciju u kojoj smo se našli nitko nije mogao predvidjeti i vjerujem da se svi na svoj način pokušavamo prilagoditi - ističe Ivan Tandarić, te dodaje - Ovim projektom želimo pokazati da se ni u ovim teškim vremenima ne predajemo, što je i naša poruka svima. A dok ne dođu neki bolji dani, u kojima ćemo se moći predstaviti na naš tradicionalni način, raduje nas mogućnost druženja te susret s klijentima i prijateljima putem online platforme.

ELFSI i njihovi vjerni partneri pobrinuli su se da prvo modno događanje u dnevnim boravcima posjetiteljima bude pravi užitak. Kako kod kuće pripremiti brze i ukusne zalogaje poput pravih chefova otkrila je Podravka dok su vrhunski koktel majstori učili kako se osvježiti uz talijanski prosecco Bottega te popularne koktele s tonikom Thomas Henry. Tajne kućne njege lica i make upa otkrili su Kiehls i UrbanDecay, a priča o hidratizaciji i zdravom načinu života stiže iz Vitamin Wella. Za pripremu idealne modne kombinacije za ovo nesvakidašnje događanje tu su Vesh i Violeta, a kako savršeno glačati bez puno muke pokazao je Philips.

Modele iz najnovije ELFS kolekcije Rivijera S/S 2020 možete kupiti na web shopu www.elfs.hr a video online revije pogledajte na >>> ELFS You Tube elfs moda, gossip vijesti, gossip promocija

bottom of page