top of page

DR.HRVOJE REIL - PRAVILNA NJEGA NAKON TETOVAŽE

Ovo je proizvod koji sprječava moguće infekcije

Najbolja reklama za tattoo studio je prekrasna tetovaža, koja je brzo zacijelila i koja vam nije donijela infekciju. Statistika kaže da će se 0,5-6% tetovaža zaraziti što će dovesti do neugodnih komplikacija, infekcija, blijeđenja boja ili loših rezultata. Nažalost, čak i manje infekcije mogu izblijediti ili smanjiti kvalitetu tetovaže, zbog toga će i tattoo i klijent biti nezadovoljni.


- Brojna široko korištena sredstva za čišćenje nisu idealno rješenje za njegu nakon tetovaže ili njegu nove tetovaže. Ona mogu doprinijeti problemima iritirajući kožu. Alkoholni dezinficijensi poslužit će za ubijanje većine mikroba, ali njihov način djelovanja neće biti previše sofisticiran. Alkohol će proces tetoviranja učiniti neugodnijim i isušiti kožu, te će tetoviranje u velikoj većini - peći - pojašnjava dr.Hrvoje Reil, hrvatski liječnik sa adresom u Austriji i osnivač tvrtke Reil Cosmetics.


Receptori kože prepoznaju vruće temperature iznad 42 °C. Iznad tog praga aktiviraju se naši prirodni alarmi i neugodni nas osjećaji upozoravaju na moguću opasnost. Nakon što je koža tretirana alkoholom, prag se smanjuje na 34 °C, što povećava osjećaj pečenja koji možete osjećati tijekom postupka tetoviranja. Budući da alkohol oštećuje ranjene stanice, iritira kožu i čini je suhom i osjetljivijom, postupak oporavka trajat će malo duže. Također, nadražena i osjetljiva koža bit će sklonija infekcijama.


RJEŠENJE ZA IRITIRANU KOŽU SA ZNANSTVENOM PODLOGOM

Desetljećima su medicinski radnici svjesni činjenice da je hipoklorna kiselina, koja je prirodno prisutna u ljudskim stanicama, snažno i vrlo pouzdano antimikrobno sredstvo. To je način na koji se tijelo bori protiv infekcija i ubijanja mikroba. Pruža vrhunsku antimikrobnu zaštitu, ali istodobno nije citotoksična već kompatibilan s kožom, što znači da ne šteti ljudskim stanicama. Lako ulazi kroz mikrobne membrane, ali ne ometa molekule ljudskih membrana stanica. Sprejem na bazi hipoklorne kiseline, stanice neće postati nadražene, proces oporavka nakon tetovaže bit će brži, a tetoviranje puno ugodnije. Korištenje sredstava za čišćenje na bazi hipoklora pridonosi bržem zacjeljivanju, manje infekcija i trajnijim bojama.


Desetljećima znanstvenici pokušavaju na tržište donijeti proizvode na bazi hipoklora - ali tek 2015. tvrtka Clinical Health Technologies Ltd. uspjela je stabilizirati rješenje i donijeti ga u studije, estetske klinike, podijatriju i na svim poljima gdje je neophodno čišćenje kože. Proizvod je osvojio nagradu 2018. godine kao najinovativniji proizvod godine. Studiji za tetoviranje iz cijelog svijeta prijavljuju sjajne rezultate tetovaža, svjetlije boje, brži oporavak i manje boli, iritacije i svrbeža pri korištenju Clinisoothe + After Tattoo spreja prije, tijekom postupka i kao naknadnu njegu.

UBLAŽITE BOL I SPRIJEČITE INFEKCIJE

Rješenje za čišćenje i održavanje tkiva Clinisoothe djelovat će na vašu tetovažu umirujuće i opuštajuće te ublažiti bol dok pruža antibakterijsku zaštitu. Možete ga koristiti za čišćenje kože prije tetoviranja, tijekom tetoviranje i nakon tetoviranja.


Ono zbog čega se potpuno razlikuje od ostalih rješenja za čišćenje tetovaža, je sastav hipoklorne otopine, napravljen nakon pomnih znanstvenih i dermatoloških istraživanja. Sprej ne sadrži toksine, ima neutralnu pH vrijednost, ne izaziva iritaciju, siguran je za upotrebu na ljudskoj koži i ne šteti okolišu. Clinisoothe jednako čisti kožu, kao što gazirani napitak čisti novčiće, ali Clinisoothe ne uzrokuje osjećaj pečenja i iritacije i ne ostavlja tragove.

Clinisoothe + After Tattoo ima sljedeće učinke:

  • antibakterijska zaštita - zaštita od infekcija

  • snagu i pH prilagođen tetoviranju

  • dermatološki testiran (bez ispitivanja na životinjama)

  • smanjuje crvenilo i upalu tijekom tetoviranja

  • smanjuje trnjenje kože nakon tetoviranja

  • smanjuje nelagodu

  • poboljšava postojanost boja

  • ubrzava oporavak od mikroorganizama

Za najbolje rezultate koristite sprej tijekom cijelog postupka tetoviranja - od pripreme kože do održavanja nakon tetoviranja. Nakon tetoviranja namočite komad gaze ili salvetu u Clinisoothe i namočite tetovažu 5 do 10 minuta kako biste umirili kožu i ublažili bol. Koristite 2-3 puta dnevno tijekom 5 do 7 dana, a zatim prema potrebi. Dodatne informacije potražite na >>> reil-cosmetics.at/clinisoothe-tattoo gdje proizvod možete naručiti iz Austrije, po vrlo prihvatljivoj cijeni.

- Ako uskoro planirate tetovažu nabavite si svoj Clinisoothe sprej jer će vam itekako olakšati njegu poslije tetoviranja. Umirit će, omekšati, smanjiti crvenilo i MASIVNO ubrzati obnovu kože! - komentar je korisnika.

njega tetovaže, nevenova mast za tetovaze, njegovanje tetovaže, tetovaža zacjeljivanje, upaljena tetovaža, tetovaza upala

bottom of page