top of page

DIANE KRUGER IMA PROBLEMA SA TRAŽENJEM PASOŠA, A U SVE SE UKLJUČIO I NJEN ODVJETNIK

Ovo treba moći shvatiti

Popularna glumica Diane Kruger, podrijetlom Njemica sa američkom adresom, požalila se nedavno na birokraciju i ljude oko sebe te dodala zanimljiv natpis - Daj mi kavu da promijenim stvari koje mogu mijenjati. I daj mi vina da prihvatim one stvari koje ne mogu mijenjati.

- Njemačka trač kultura u birokraciji...U želji da mojoj kćeri nabavim njemački pasoš, suočena sam sa željnim zaposlenikom ambasade koji me je guglao i našao lažni zapis na Wikipediji koja kaže da sam američki državljanin, iako imam zelenu kartu i njemačku putovnicu (a tko ne zna da je Wikipedia totalno nepouzdana i doslovno svatko može uređivati!?!) i nijedno pismo odvjetnika za imigraciju ili dokaz mojih dokumenata je da je sam negdje, nekako morala zatražiti američko državljanstvo pošto tako piše na internetu i sad moram zatražiti neki papir od američke vlade da im dokažem, da zaista, imam samo zelenu kartu i nisam pokušala postati Amerikanka. Ni moj odvjetnik nikad nije čuo za takav papir.... Mislim... LJUDI!!!! Internet trač stranice su JAKE ! Sljedeće ću morati dokazati da je moja kćer doista izašla iz mog tijela pošto sam pročitao glasine koje možda tvrde suprotno. O moj Bože...a i njen rođendan je uvijek lažno naveden. Možda taj pasoš ipak ne vrijedi... ne znam, još uvijek razmišljam... vino pomaže. Recite mi (ali nemojte pisati o tome na internetu molim vas,) zašto bih lagala o ovome? Tako ludo - požalila se glumica u dugačkom postu.


- Diane, idi na Wikipediju, uredi i promijeni nacionalnost. Isprintajte i pokažite ljudima iz ambasade, možda vam onda povjeruju - savjetovao joj je jedan pratitelj, dok je druga dodala kako je imala slično negativno iskustvo - Oduzeli su mi njemački pasoš, nakon što sam postala američki državljanin jer nisam prvo tražila dozvolu, za dvojno državljanstvo.


bottom of page