top of page

TATJANA JURIĆ POZABAVILA SE OSIM KRALJEŽNICE JOŠ JEDNIM GORUĆIM PROBLEMOM

Strpljivo odgovorila pratiteljici

- Nisam se lako odlučila na ovaj zahvat, a sad si mislim što sam čekala! Popodne operacija, sutradan sam iz bolnice išetala bez bolova, uspravna i na svojim nogama. Doslovno! Na leđima imam tri mala šava, ništa, ali ništa me više ne boli, a tko se s diskus hernijom susreo zna o kakvim je ovdje bolovima riječ. Dr. Rotim, dr. Sajko i cijela ekipa Specijalna bolnica Neurospine HVALA VAM! - započela je o svojim prošlim tegobama popularna radijska voditeljica Tatjana Jurić i dodatno objasnila...

- Ovo nije plaćena objava! Pune 23 godine živim s diskus hernijom. Od povrede još u srednjoj školi. U srednjoj sam na maturalac išla tako da su mi na podu autobusa napravili improvizirani ležaj. Moj prvi susret s hernijom, akutno stanje. Vježbom i terapijom, operacija nije bila potrebna, ali tegobe mi u ova dva desetljeća ustvari nikada nisu u potpunosti prestale...O tome što je i kako tijelo kompenziralo, pa kako danas izgleda moja postura, bolje da šutim. Ako dugotrajno nema poboljšanja, a osobito ako opet dođe do akutnog stanja i pogoršanja koje se ne smanjuje, od operacije ne treba zazirati, danas su to u mnogočemu poštedni zahvati. Minimalno invazivni zahvati, ne trgaju tkivo, idu direktno. I da ne bi bilo zabune, s operacijom ili bez, bez vježbanja ništa! Trening, vježbanje, disciplina!

- Sad budeš stvarno Jurić! - poručio joj je kolega Saša Lozar, a Tajana mu je dodala - Sad su svi nadrapaliiiii!


Nakon operacije i oporavka, voditeljica je našla nova mala zadovoljstva i otkrila da se nakon zbrinjavanja kralježnice, mora pozabaviti - još jednim gorućim problemom. Podjednako izazovnim, čini mi se! Odlazak na frizuru jedva je dočekala, a na pitanje jedne pratiteljice: Zašto se ricavi peglaju, bože ja bi sve dala za te tvoje rice i volumen, kratko i uz smijeh je odgovorila - I ja je voooolim! Al, nekad moraš i ravno!

bottom of page