top of page

DEICHMANN 3 KUĆNE MODNE KOMBINACIJE

Ostani doma i budi sa stilom, poručuju iz Deichmanna


Možda trenutno dane provodimo kod kuće, ali to ne znači da su nam modni trendovi prestali biti važni. Naprotiv, sada imamo i više vremena na raspolaganju. Što nositi kad smo doma, a ipak ostati u trendu? Za kućne modne kombinacije najvažnije je da su praktične i ugodne jer ćemo u njima provesti cijeli dan. Ovisno o kućnim aktivnostima koje vas čekaju tijekom dana, predlažemo ove tri modne kombinacije!

Ovih dana je sasvim u redu ako poželite provesti dan u pidžami, bez puno razmišljanja o modi. To ne znači da trebate žrtvovati svoj stil. Bez obzira koji ste tip, onaj koji obožava pidžame od flanela ili onaj koji nosi svilene spavačice i pidžame, omiljene papuče zaokružit će taj ležerni kućni stil. Super je što vas dostavljač neće gledati čudno kada mu otvorite vrata. Uz omiljene papuče predlažemo: kućne haljine, ogrtače ili trenirku.

Ima tih dana kada nam je potrebno malo više nego inače i kada ostanak kod kuće postaje izazov. Predlažemo da pozovete prijateljice na virtualno druženje i odaberete svoju modnu kombinaciju. Otvorene i ugodne natikače pravi su odabir za virtualnu kavicu. Prošlih su sezona zasjale na tron modne ljestvice jer su vrlo praktične. Mogu se nositi uz sportske kombinacije, uz ležeran stil, a pristaju i na elegantne kombinacije. Svaka kućna aktivnost u njima će biti izdržljiva jer su neodoljive i vrlo udobne. A ako trebate na brzinu skoknuti do trgovine, u njima to svakako možete. Uz udobne natikače predlažemo: palazzo hlače, kombinezone, prozračne haljine.

Brinete li o svojem zdravlju i u udobnosti svoga doma, onda će vam tenisice biti idealan saveznik. Vježbanje kod kuće u ovim je danima postalo jako popularno. Za ovu aktivnost uglavnom biramo trenirke i tajice te sportske majice – ovisno u čemu se ugodnije osjećamo. Tenisice za kućno vježbanje moraju biti ugodne i lagane kako ne bismo dojadili susjedima. Uz tenisice predlažemo: hlače za jogu, kratke kombinezone, omiljenu trenirku ili uske tajice.

deichmann tenisice za žene, deichmann web shop, deichmann tenisice za trčanje, deichmann tenisice ženske, deichmann katalog 2020, gossip vijesti, gossip promocija, deichmann tenisice

bottom of page